2777
2789

هرکی که خودش علاقه داشته باشه عالیه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۹ سال به بالا به نظرم 

که تا حدودی سواد خواندن و نوشتن داشته باشه

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

از سنین پایین آموزش میدن اما با تصویر، نیازی به سواد نیست، اتفاقا با تصویر جذاب تره و بچه مشتاق تر.

خوندن و نوشتن لازمه ی کار هست 

من خودم تو این کار هستم 

حدود ۶ سال 

با اینکه تصویری هم یاد میدادند به بچه ها

ولی بازدهی خیلی عالی نداشت 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

بنده تجربه دارم و تجربه من مخالف با نظر شماست.

هر کسی به یه شکلی تجربه داره .

خوندن و نوشتن لازمه ی کار هست من خودم تو این کار هستم حدود ۶ سال با اینکه تصویری هم یاد میدادند به ب ...

پسرمو شش سالگی گذاشتم، خیلی خوب و موثر بود. طوریکه خواندن رو یاد گرفت. وقتی رفت کلاس اول تمام حروف رو می‌شناخت و میتونست بخونه