2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید توروخدا😭

185 بازدید | 15 پست

یکی از دوستام خیلی خبرچین و پاچه خواره و چندروز پیش باهاش رفته بودم بیرون و چون صفحه ی گوشیم باز بود شماره ی یکی از دوستام که ازش خوشم نمیاد رو پیدا کرد گفتم توروخدا بهش پیام نده یا زنگ نزن اونم گفت نه بابا چرا این کارو بکنم مگه فضولم

و الان چندروزه سر و کله اش پیدا نیست و اون یکی دوستم که ازش خوشم نمیاد یه بیوگرافی گذاشته که نوشته گفت رفیقات ارزش ندارن گفتم نمی فروشمشون گفت فروختنت و یکی از رازهای بزرگ زندگی ام (اینکه رو یکی از دخترای موسسه مون کراش دارم) خودم هم دخترم دست اون دختره اس الان از این می ترسم که اون دوست پاچه خوارم زنگ زده باشه یا پیام داده باشه به اونی که ازش خوشم نمیاد و اونی که ازش خوشم نمیاد هم از لج راز بزرگ زندگیم رو فاش کنه البته یکی از رازهای اون هم دست منه

به نظرتون احتمالش خیلی زیاده که این اتفاق افتاده باشه؟

لطفا هرکسی تاپیک رو خوند یه صلوات برام بفرسته😭🥺🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امکانش هست.با این دوستت قطع رابطه کن

تو مدرسه ام هست و تنها دوستمه که می تونم تایم استراحت باهاش برم ولی اگه این کار رو کرده باشه دیگه واقعا قطع ارتباط می کنم

قطع رابطه کن باهاش هر حرفی هم زد بگو دروغ میگه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

بابا مجازی اعتماد نیست چه برسه واقعی 

همین مجازی دوست دوساله ام که ادعای رفاقت داشت حرف در حدسوالمو برد خبرچینی کرد .بعدش یهو مخو شد 

ولی خوبیشون اینه چهره ملعونشون معلوم میشه

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

رو دختر چرا کراش داری؟با دوستت قطع ارتباط کن وقتی انقدر ذاتش خرابهبعدم هر دو طرف راز دارین نگران نبا ...

نمی دونم بخدا

یهویی دشمنم بود تو مدرسه تا اینکه اومد گفت بیا تمومش کنیم و از اونجا به بعد بدجوری ازش خوشم اومد

آره من هم یکی از رازهای اون تو دستمه اونم اینه که روی یکی از پسرای موسسه کراش داره و اگه بخواد به دختره بگه منم به کراش اون می گم

رو دختر چرا کراش داری؟با دوستت قطع ارتباط کن وقتی انقدر ذاتش خرابهبعدم هر دو طرف راز دارین نگران نبا ...

و اینم بگم همون دختره که راز بزرگ زندگی ام رو می دونه و ازش خوشم نمیاد وقتی رازم رو بهش گفتم و گفتم به هیچکس نگو گفت حتی اگه بمیرم هم رازت رو نگه می دارم و یکی از رازهای اون هم دست منه

من خودم ی ادمی ام ک برام‌مهم نیس فبانی چ نسبتی باهام داره اگه ادم خبرچینی باشه یا دهن لق یا کلا ی اد ...

به نظرت به اون دختره که ازش خوشم نمیاد یه پیام بدم یا دست نگه دارم تا یکشنبه که تو کلاس می بینمش؟