2777
2789

فکر استرس ضمیر ناخودآگاه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعبیر خواب به خیلی چیزها بستگی داره 

متاهلی یا مجرد 

بچه داری یا نه 

قصد بارداری داری یا نه 

حست نسبت به اون ادم چیه 

حست نسبت به بچه دختر چیه 

...

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

دختر خیلی دوس دارم متاهلم .حسم نسبت به اون طرف .معمولیه

خواب خوبی هست. احتمالا به خاطر دعای خیری که یکی از اطرافیان برات کرده (نه لزوما اون فردی که تو خواب دیدی ) یه خیر و برکتی از جانب خدا به زندگیت وارد می شه. در کل خواب خیلی خوبی هست حتی این خیر و برکت می تونه یه فرزند صالح باشه یا همون چیزی که قلبی دوست داری وارد زندگیت بشه حتی شاید اشنایی با یه ادم خوب که باعث نزدیک تر شدن شما به خداوند بشه 

دختر دار شدن برای ادم متاهل ورود خیر و برکت هست. چون شما دختر دوست داری اون خیر و برکتی که پیش میاد برات خوشایند هست و دوستش داری

گاهی اوقات خیر و برکتی برای ما پیش میاد ولی در صورت ظاهر به صورت رنج و ناخوشی هست و ما اون دوست نداریم ولی در باطن با خودش علو درجات و رشد و تکامل همراه داره  که چون شما بچه دختر دوست دارید این مورد شامل شما نمی شه 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)