2777
2789

بنظرتون تاثیر داره یا حتما باید برم باشگاه؟

لطفا اوناییکه تجربه ندارن نظر ندن فقط کسیکه تو خونه ورزش کرده و نتیجه دیده نظرشو بگه

من اندامم خوبه فقط جدیدا شلوار میپوشم یه کم شکم دارم مشخصه ،میتونه آبش کنه؟

من از فروردین ماه تا همین اواخر به دلیل مشغله ی کاری باشگاه نرفتم و با نرم افزار ها تو خونه ورزش میکردم ،این ماه باز دارم میرم باشگاه ،خداییش ورزش باشگاه با مربی خوب یه چیز دیگه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اونایی که باشگاه رفتنم ندیدم فقط شکم آب کنن...کلی لاغر شدن

بازیگران ترک  و کره انداماشون خیلی فیته

من قبلا شکم نداشتم تخت بود سنم بالا رفت یکم شکم دراوردم بدم میاد 

من تو خونه انجام میدم ولی واسه تقویت عضله هام خیلی بهتر شدم جم فیت رو ندیدم ولی تو یوتوب ورزشای خوبی ...

ضعف عضلات داشتی؟

الان یعنی خودت نتیجه گرفتی از ورزش تو خونه؟

ببخشید می پرسم تاثیری رو آب کردن شکمتم داشته یا نه؟

من از فروردین ماه تا همین اواخر به دلیل مشغله ی کاری باشگاه نرفتم و با نرم افزار ها تو خونه ورزش میک ...

خودمم شرایط باشگاه رفتن ندارم

تو خونه ورزش میکردی تاثیری داشت برات؟ شکمتو آب کرد؟

بازیگران ترک و کره انداماشون خیلی فیتهمن قبلا شکم نداشتم تخت بود سنم بالا رفت یکم شکم دراوردم بدم م ...

منم اندامم خوبه..یکم شکم درآوروم..سنم بالا رفته برا همین...فک نکنم فقط برا شکم ورزش نتیجه بده..میخوام دو کیلو لاغر شم

ضعف عضلات داشتی؟الان یعنی خودت نتیجه گرفتی از ورزش تو خونه؟ببخشید می پرسم تاثیری رو آب کردن شکمتم دا ...

اره عزیزم گیاهخواری کردم خیلی ضعیف شدم شکم نداشتم راستش 

من داداشم حتی تو خونه سیکس پک ساخت از شکمش حرکات شنا و پلانک برا شکم خیلی خوبه اگه بخوای ازش میپرسم 

خودمم شرایط باشگاه رفتن ندارمتو خونه ورزش میکردی تاثیری داشت برات؟ شکمتو آب کرد؟

شکم ندارم‌،اما عضلاتم‌ سفت شد

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
اره عزیزم گیاهخواری کردم خیلی ضعیف شدم شکم نداشتم راستش من داداشم حتی تو خونه سیکس پک ساخت از شکمش ح ...

لطف میکنی

عزیزم ازش بپرس میشه تو خونه با جم فیت شکمو آب کرد؟

لطف میکنیعزیزم ازش بپرس میشه تو خونه با جم فیت شکمو آب کرد؟

سلام استارتر عزیز توروخدا اگه پیاممو دیدی به من جواب بده و درخواست دوستیمو بپذیر درمورد تیروئید سوالاتی دارم