2777
2789

اگه با پیش‌فرضِ آموختن باشه قطعا مفیده!!

زندگی من محدود بود به محیط مردانه‌یِ کار، درس، ورزش و ... و هیچ چیزی در مورد خانم‌ها واقعا نمیدونستم!!

یکی دو تا ارتباط محدود گرفتم دانشگاه و کلیت ماجرا رو که متوجه شدم دیگه ادامه ندادم، امروز غیرمستقیم اطلاعاتم رو به روز رسانی میکنم با تحلیل زندگی اقوام و دوستانم، همین سایت  و ...

خوبه که کنترل شده برید جلو!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس پسر زمین تا آسمون رفتارش با همسره قانونی وشرعی فرق داره

دوس پسر فقط برای عشق و حال میاد منافعه مادی و معنویه طرفش براش مهم نیست .شما یه زن و شوهر رو پیدا کن که تو پارک و تو خیابون و مکانه عمومی هندیگه را بوس کنن و هی بهم ور برن(چون زشت میدونن و حریم‌خصوصیشونا حفظ میکنن)ولی دوس پسرا تو خیابون و پارک و همه جا جلوی همه دختره رو دستمالی میکنن...

این چه منفعتی برای یه دختر داره جز استرس که نکنه شوهره آیندم بفهمه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

بابا . تفننی دیگه. ولی نباید دل داد

تفننی؟بعدها اگه شوهره شرعیش بعهمه فکر میکنین همین نظر رو داره؟چه چیزا

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

و به نظرم دوست جنس مکمل قطعا ضروری هست

البته نگید آی دوستای ها فلانه بهمانه نه باید در چهار چوب باشه 

همینطوره که یک خط قرمز هایی در رفتار با حتی رفیق های دختر دارید خط قرمز هایی که خانواده دارید توش رعایت شه

و مغز یاد میگیره هر پسری برای رابطه و عاشق شدن نیست و میشه باهاش دوست شد  و اینطور میشه احساسات رو با منطق و تمرین مغز کنترل کرد

ولی کسی که ارتباط نداره ناخودآگاه مغزش به هر پسری به چشم پارتنر نگاه میکنه و این خیلییی بده 

به نظر من نه چون ما خانوما زود گول میخوریم و زود دلمونو میدیم به طرف مقابل بعد وقتی ازدواج کنیم با ک ...

همین دلیل بعضی ها که زود وابسته میشن همین عدم ارتباط با پسر بوده

تفننی؟بعدها اگه شوهره شرعیش بعهمه فکر میکنین همین نظر رو داره؟چه چیزا

چرا خودتون کالا فرض میکنید که این نوعه و این دست دوم

هرکسی با هر عقایدی وجود داره ادم باید فرد مناسب خودشو پیدا کنه 

و من با کسایی که در ارتباط هستم بالای ۵۰ درصشون گذشته طرف براشون مهم نیست

و صرفا زندگی یه زمان محدوده که هدیه داده شده باید ازش لذت برد در چهارچوب قوانین درست و خط قرمز های درست 

چرا خودتون کالا فرض میکنید که این نوعه و این دست دومهرکسی با هر عقایدی وجود داره ادم باید فرد مناسب ...

من فقط میدونم نباید به هر قیمتی از زندگی لذت برد

عقیده من اینه

شاید بقیه روشن فکرتر از من هستن

من ۸۰ درصده مردا رو میبینم که بااین مسئله مشکل دارن

بله صد درصد.

حتی همسر آبنده ی منم باید دو سه تا حداکثر دوست دختر رو تجربه کرده باشه ،با جنسیت و روخیه ی یه زن آشنا شده باشه و ...

این اون اصطکاکی که من باید تحمل کنم تا بفهمه زن چیه و روحیش چحوریه رو دیگه نخواهم داشت 

و برای خودمم همینطوره.

من فقط میدونم نباید به هر قیمتی از زندگی لذت بردعقیده من اینهشاید بقیه روشن فکرتر از من هستنمن ۸۰ در ...

مردا اکثرا ۳۰ سال قبل میگفتن باید حتما زن چادر داشته باشه

به مرور فکرا بازتر میشه

من فقط میدونم نباید به هر قیمتی از زندگی لذت بردعقیده من اینهشاید بقیه روشن فکرتر از من هستنمن ۸۰ در ...

به هر قیمتی نیست قربونت برم زندگی یعنی همین

و همینه وقتی توی جامعه زنا همدیگه رو حمایت نمیکنن همین میشه که جامعه به سوی زن ستیزی حرکت میکنه باید این فرهنگ مضخرف رو یک جایی بلاخره از بین برد