2777
2789

مسافرت بودیم الانم تو راهیم معلوم نیست اصلا کی برسیم خونه زنگ زده میگه شب میایم شاممونم میاریم خونتون

شاممونو میاریم یعنی برنج گردن توعه فقط خورشت میاره ذیگه کلی کار ریخته سرم خونه تمیز کردن و کلی کارای دیگه خسته و کوفته هم هستم وسایل مسافرتم باید بشورم اصلا نمیدونم چه غلطی کنم

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی اینطور موارد باید همسرت خودش به خانوادش بگه لطفا یه شب دیگه بیاید.البته کسی که از مسافرت میاد خی ...

واقعا درک نمیکنن

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱

وسایل سفررا بذار تو یک اتاق 

به شوهرت بگو خونه را تمیز کنه

یک دوش بگیر واستراحت کن 

برنجم‌ خیس کن به شوهرت بگو بپزه و خریدهارا بکنه تا دفعه دیگه یاد بگیره وقتی میرید مسافرت و اخلاق خانوادش اینه روز برگشتتون را یک روز دیرتر بگید مثلا بگید فردا تازه راه میفتید

چ عیبی داره یه برنج میذاری یکمم مرتب میکنی

دلش تنگه خب چقدر ذوق داره میخاد بیاد خونه پسرش

تورو خدا مسافرتو خراب نکن دم آخری خوش بگذرون

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️خدایا هر بنده ای که امید داره بهت نا امیدش نذار ...

وسایل سفررا بذار تو یک اتاق به شوهرت بگو خونه را تمیز کنهیک دوش بگیر واستراحت کن برنجم‌ خیس کن به شو ...

اگه شوهرم از اینکارا میکرد غمم چی بود

ولیکن من میگم خیلی سختش نکن حالا که اینا این مدلین شمام خودت رو خراب نکن خودتم اذیت نکن برگشتین روال کار خودت باش اگه دیدی نمیتوونی به همسرت بگو بی زحمت برنج از بیرون سفارش بده ، به روشونم نیار اگه این روند ادامه پیدا کنه همسرت خودش از خرید غذای بیرون خسته میشه و با خانواده ش این مسئله رو حل میکنه.