2777
2789
عنوان

عزیزانی که می ترسن نیان

427 بازدید | 22 پست

دوستان دیشب خونه مادرشوهرم خواب بودم 

در اتاق بسته بود 

قبل خواب بچه ام سه ساله هست کنارم خوابید ،دستش هم گرفته بودم و همسرم اون طرف اتاق خواب بود 

بیرون از اتاق نمی‌خواستم بره چون در حال تعمیر هستن و خطر داشت به همین دلیل علاوه بر بستن در یه صندلی سنگین پشت در گذاشتم

حدود دو ساعت بعد خوابیدن بیدار شدم و دیدم بچم نیست،ولی در بسته بود و صندلی بود 

خیلی تعجب کردم و ترسیدم هی ملافه رو زدم کنار دست می‌کشیدم رو زمین و اسمش رو صدا میزدم حتی پتویی که خوابیده بود روش رو برداشتم 

از اینکه مثل همیشه بغلم نبود تو خواب وحشت کرده بودم خصوصا که خیلی خسته بود و از صبح یه بند بازی کرده بود مطمئن بودم دو ساعت بعد حتما خوابه

خلاصه که تو کمد رو گشتم هر وسیله ای بود نگاه کردم و نبود باز دیدم سمت رخت خواب نیست

با ترس شوهرم رو صدا زدم که بچه کو ،چرا نیست ،نکنه بردی بیرون  ،از جا پرید بعد چند ثانیه گفت سر جایش هست برگشتم بگم که نیست دیدم همون جایی که اول بغلش کرده بودم به همون نزدیکی خوابیده در صورتیکه مطمئن هستم اولش نبود تا دو ساعتی با خستگی شدید داشتم نگاه میکردم و فکر میکردم که من توهم نزدم حتی قبل خواب نگرانی و فکر خاصی نداشتم

شوهرم میگه خواب دیدی ولی وسایل هایی که گشتم معلومه خواب نبودم

تو رو خدا بگین چی شده؟چرا با بچم آخه؟من از این که با بچم این اتفاق افتاده حالم بده قبلاً هم اتفاق خاصی برام نیفتاده

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هواست نیست خواب و بیدار بودی

نه خدایی اصلا شک ندارم من تا تونستم اول زمین رو بررسی کردم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
از خواب بیدار شدی گیج بودی.ندیدی بچه رو.

مگه میشه بجای بچه دیوار رو ببینی بعد از اینکه بچه نیست بترسی بعد ببینی هست

نهایتا جنه دیگه چیز بدتری وجود نداره

چله سوره بقره بگیر یا فایل صوتیش رو تو خونه پخش کن

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

دقیقا

بخدا میگم کاش دوربینی یا کسی بود من از خدامه توهم از من باشه

اتفاقا اینقدر گیج نبودم

نهایتا جنه دیگه چیز بدتری وجود ندارهچله سوره بقره بگیر یا فایل صوتیش رو تو خونه پخش کن

خوب با بچم چیکار داره مگه الکیه

کجا برده بچم رو

اهمیت نده صدقه بده ایت الکرسی

حتما

منم یکبار برام اتفاقی افتاده ،هرچی گفتم کسی باور نکرد گفتن توهم زدی.

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.