2777
2789
عنوان

صدای ضبط شده مادرشوهر به دردم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 57 پست
بعدش چی شد؟شوهرت دعوا کرد باهات ؟یه آفرین هم به اسی میگم آفرین اسی

دعواکردولی بهش گفتم اولامن باتوبحثم شدزن شوهردعواکنن ابلهان باورکنن گفتم حق دخالت نداشت دومامن خونشون مهمون بودم هلم دادسومابابچه توبقل نمیگه سرم میخوره جایی یابچم چیزیش میشه 

بر این‌مسئله کوچیک کارت خیلی بی رحمانه بود ممکن دیگه هیچ کدوم از اعضا بهت اعتماد نداشته باشن بر فرض ...

عزیزم من تو زندگی واقعی از نزدیک دیدم که رحم کردن به کسایی که به زندگیت رحم نمیکنن،اشتباه محضه 

و بجا بلاخره زهرشونو میریزن 

پس بهتره بار اول صبر کرد، بار دوم و شوم. دم شون چیده شه... 

چرا اسی باید دلش بسوزه برای زنی که با بی رحمی تمام میخواد ارامش و زندگی شو بهم بزنه 

اینکار میشه دفاع نکردن از زندگی شخصی خودش... 

روبروی اسی ی زن بیمار بوده که با دروغ و بازیگری میخواسته ی زندگی و بهم بزنه

اسی هم انداختش تو چاهی که خودش داشت میکند

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعواکردولی بهش گفتم اولامن باتوبحثم شدزن شوهردعواکنن ابلهان باورکنن گفتم حق دخالت نداشت دومامن خونشو ...

درست گفتی کاملا

البته من موافق درگیری فیزیکی نیستم ولی یه آفرین هم به تو میگم😁 حداقل از خودت دفاع کردی 

نگفت خواستگاری گفت دوستش داشتاین یعنی کرم انداختن تو زندگیم

اها درکت میکنم ..مادرا چقدر بی رحم شدن چطور دلش میاد زندگی بچش خراب کنه واقعن بعضی از حرکت مادرا و پدرا ناراحت کنندس دل میشکونن

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

یکیو میخواست بدرک اه چقد مردت رو‌گنده میکنید توام میگفتی یکیم عاشق من بود به پام افتاده بود زنش شم م ...

ببین بحث اینکه گفته یکی و دوست داشته نیست 

بحث اون ذات بد و کار بی رحمانه ای بوده که میخواسته کنه 

بحث اینه که میخواسته تو خونه پسرش دعوا بندازه یا بین زن و شوهر اختلاف. 

درست گفتی کاملاالبته من موافق درگیری فیزیکی نیستم ولی یه آفرین هم به تو میگم😁 حداقل از خودت دفاع کر ...

اخه پنج سال فقط نیش وکنایه زدهیچی نگفتم همش یجاجمع شدزدمش من کاراشوانجام میدادم ولی چون انتخاب خودش نبودم به مادرم فش میداو

نگفت خواستگاری گفت دوستش داشتاین یعنی کرم انداختن تو زندگیم

چقدر بعضی از مادرشوهرا زندگی خراب کنن

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

عزیزم من تو زندگی واقعی از نزدیک دیدم که رحم کردن به کسایی که به زندگیت رحم نمیکنن،اشتباه محضه و بجا ...

درسته منم درکش کردم اول موضوع فک‌کردم موضوع خاستگاری قبل اسی بود بنظرم طبیعی اومد اما وقتی گفت نه منظورش دوست داشت و عشق بود درسته ادم ناراحت میشه دل ادم میشکنه همچین چیزیم واقعی بود یه مادر نباید بگه تا زندگی عروسش خراب نشه 🥺

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

یکیو میخواست بدرک اه چقد مردت رو‌گنده میکنید توام میگفتی یکیم عاشق من بود به پام افتاده بود زنش شم م ...

خب برای بعضی ها مهمه نمونش خودم اگر یکی همچین زری بزنه دق میکنم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

درسته منم درکش کردم اول موضوع فک‌کردم موضوع خاستگاری قبل اسی بود بنظرم طبیعی اومد اما وقتی گفت نه من ...

دقیقا

اگر اون مادر، واقعا پسرشو دوست داشته باشه،نمیاد زندگی شو بهم بزنه... 

درواقع چنین افراد هایی بر خلاف حرف هاشون که میگن پسرمو دوست دارمم،نمیدونم داداشمو دوست دارم، خود خواهی خودشونو بیشتر دوست دارن تا پسر یا داداش

خب برای بعضی ها مهمه نمونش خودم اگر یکی همچین زری بزنه دق میکنم

اصلا این مهمه که چرا باید بیاد بگه؟ 😐

اخ دلم میخواد صحنه ای که اسی ویسشو گذاشت 

میدیدم

اصلا این مهمه که چرا باید بیاد بگه؟ 😐اخ دلم میخواد صحنه ای که اسی ویسشو گذاشت میدیدم

مشخصه خراب کردن زندگی طرف وای منم 😂