2777
2789
عنوان

صدای ضبط شده مادرشوهر به دردم خورد

1520 بازدید | 57 پست

مادرشوهرم به رابطه منو همسرم حسادت میکنه و میخواد خرابش کنه اینو فقط من نمیگم خواهرشوهر و شوهرمم میگن

این تا منو تنها میبینه میگه سعید چند سال پیش یه دختر رو دوست داشت و فلان از اونجایی که تنها پیشش بددم و میگفت صداشو ضبط کردم تا نتونن انکار کنن

من رفتم از شوهرم پرسیدم گفت همون مادری که اینو میگه بگه دختره کی بود بریم شخصا ازش بپرسیم و قسم خورد منم میدونم خب اینجوری نیست 

خواهرشوهرمم فهمید و واقعا قیافش هنگ کرده بود گفت مامان با شما دشمنی داره

دیگه جمعمون جمع بود خواهرشوهرم گفت مامان تو به زهرا گفتی سعید یکیو دوست داشت چشماش زد بیرون اومد نزدیکم که من‌کی‌گفتم دروغگو بعد خودشو انداخت زمین که من مریضم بی کسم دروغ میگی 

رسما شر درست کردا

تا صدای ضبط شدشو باز کردم کم مونده بود گریه کنه😂هیییچ جوابی ندادا رفت موند تو اشپزخونه لال شد خفه شد دیگه غلط میکنه تو زندگیم دخالت میکنه عوضی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایول کیف کردم😂😂😂🫶🏻🥳

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂

بچه دادا منم وقتی میاد خونه مادرم تنها بمونه صداهامونو یواشکی ضبط میکنه نمیدونم چرا ؟وقتی میاد هموون ساکت‌مبشبنیم کوچیگه ها دبستانیه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا