2777
2789

من حدود یک ماهی میشه کات کردم...

اون اوایل دو هفته گذشته بود من داشتم خودمو جمع و جور میکردم پیام داد احوالپرسی کرد دوباره اومد تو ذهنم دوباره کلی دلتنگی و....

دوباره داشتم سرپا میشدم یک هفته بعدش پیام داد دوباره بهم ریختم...

بجز بلاک و جواب ندادن راهکار بگید... همش چشم تو چشمیم نمیتونم این دو تا کارو انجام بدم...

از طرفیم واقعا دوسش دارم... میدونم خریته ولی نمدونم باید چیکار کنم...

عزیزم اعلان های پیام شو بزار رو بی صدا نبینی بعدشم سعی کن بی تفاوت باشی میدونم دوسش داریا درکت میکن ...

دختر سخته خیلی میزارمش رو بی صدا اما چون کسیو ندارم باهاش چت کنم پیاماش بالا میمونه همیشه جلو جشمامه:)💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر سخته خیلی میزارمش رو بی صدا اما چون کسیو ندارم باهاش چت کنم پیاماش بالا میمونه همیشه جلو جشمامه ...

میدونم درکت میکنم ولی سعی کن پیام شو نبینی تو برنامه که پیام میده از نضرم پاک کن تا اذیت نشی

چن وق تو رابطه بودید؟اگه زیاده برا فراموشی هم وقت زیاد میبرهبهتره بهش بگی دیگه لطفا پیام نده

مدت زیادی تو رابطه نبودیم اما سر یه پروژه کاری یک ماهو نیم کامل از ۸ صبح تا ۹ شب سر پروژه بودیم کنار هم با دو تا از دوستامون‌...