2777
2789

دیروز رفتم عطاری که قرص گین اپ بگیرم آقاعه گفت نداریم ولی پودر رویال هست خیلی تعریف کرد منم جلب گرفتم خریدم الان تاپیکا که در موردش دیدم ترسیدم بخورم یا نخورم عایا دو دلم

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

هر چیزی که مهر وزارت بهداشت داره رو استفاده کن.این مواد عطاری معلوم نیست چیه!!!..خیلی ها مصرف کردن و ...

ای وای 🥺 اقاعه گفت اصله درست هم میگفت اصل بود نمیدونم پولم دور ریخته شد بقول شوهرم میگه تو فقط بلدی این آت آشغالا رو بخری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارشناس اتاق عمل هستم و تو حیطه ارتوپد کار میکنم ، تعویض مفصل ران مثلاً

عمر پروتز هایی که برای تعویض مفاصل استفاده میشه نهایت 15 ساله و برای همین معمولاً کیس های عملمون ، افراد مسن با سن بالای 60 هستند ، که دیگه امید داریم عمرشون به تعویض مجدد کفاف نده چون برای تعویض مجدد به معنی واقعی کلمه دهنشون صاف میشه و شاید دیگه هیچ وقت نتونن‌راه برن اصلا

ولی بعضی وقتا تو سن پایین هم عمل‌میکنیم ، مثلاً سی سال 

اگه گفتی دلیل همه ی این کیس های جوونمون چیه ؟ نکروز آوسکولار ( مردن و گندیدن سر استخوان ران ) خب حالا چی میشه که اینجوری میشن ؟ همه ی کیس های جوانمون تا این لحظه ، افراد خیلی لاغر اندام بودن ، اگه گفتی چیکار کرده بودن با خودشون ؟ آفرین از عطاری پودر چاقی گرفته بودن که توش کورتون داشت و سر از خود مصرف کرده بودن !

بترسید از دارو های تقلبی و کورتون دار 

پزشک متخصص تغذیه ، خارش از متخصص ارتوپد بهتره ! کمتر درد داره !

https://boorsieh.kanoon.ir/1405/Public/NewStudent

ای وای 🥺 اقاعه گفت اصله درست هم میگفت اصل بود نمیدونم پولم دور ریخته شد بقول شوهرم میگه تو فقط بلدی ...

واسه درمان لاغری زیر نظر پزشک تغذیه باش نه عطاری!!!..

خوردن این پودرهای بی نام و نشان جرات میخواد!!!

واسه درمان لاغری زیر نظر پزشک تغذیه باش نه عطاری!!!..خوردن این پودرهای بی نام و نشان جرات میخواد!!!

اره واقعا راست میگی ،چند باری رفتم پزشک تغذیه ولی فایده نداشت🥲