2777
2789

شاید قندخونت تو خواب می افته. قبل خواب کمی نون یا برنج یا ذرت بخورین.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین چی ذهنت درگیر کرده یا یک کاری انجام بده که دیگه نبینی

من خودم خواب میدیدم که تو یک دنیای دیگه ایم که توش زامبی هست بعد من اونجا بودم گاهیم مثل روح همراه اون افراد بودم خوابابم ادامه دار بود

بعد انقدر واقعی بودن یک روز صبح از خواب بیدار شده بودم هوا برفی بود رنگ اسمون فرق میکرد تا چشم بیرون خورد ترسیدم هنگ کردم 

دیگه گفتم یک نقاشی بکشم خوابایی که میدیم یک مرد خاصی بود که اون من بودم یا همراهش روح بودم 

دیگه بعد اون کابوس اونجور ندیدم

ولیهنوز گاهی به بعضی چیزا نگاه می کنم یاد حس و حال خوابام می یوفتم

یا شبا گاهی حس می کنم یکی اون بیرون خونه هست زامبی منظورم نیست 

زنده باد ایران و ایرانی 🇮🇷 برای شادی روح رفتگان و مادرم فاتحه یا صلواتی بفرماید