2777
2789

سینمایی مقاومت کاراتای رو میگم🥲

چون وایب تاریخی داشت فکر می کردم چیزی ازش متوجه نشم( هرچند تاریخ رو دوست دارم)

صرفا بخاطر اینکه بازیگر مورد علاقه م توش بازی می کرد دانلود کردم ببینمش😅

همین الان تموم شد. خیلیییی داستانش جذاب بود و هر ۵ دقیقه یه بار سوپرایز می شدم😍😂

واقعا ارزشش رو داشت یک ساعت و ۵۲ از وقتمو پاش گذاشتم. پیشنهاد می کنم شما هم ببینین😃

اگه دیدینش بیاین نظرتونو اینجا بهم بگین🤩

خراسان شمالی🤍

حالا فیلمو ولش 

ولی چون کوردی بیا ی ماچ بده بهم 😘🫂

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشقانه تاریخی؟؟

آره. یکمم درام. فضاش مال سال ۱۲۰۰ و خورده میلادی (فکر نکنم قمری باشه)

جدا از اینکه هر ۵ دقیقه یه بار رو کوتای کراش می زدم داستان فیلمش خیلی جذبم کرد😍😂

خراسان شمالی🤍

😁😂😍🫂خودتم کوردی عزیزم؟🙂

ن عزیزدلم بلوچم

ولی عاشقتونم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

واییی نگو منم عاشق بلوچام🥹🫂🤍بیا تو ام یه بوس بده🫠😘🙈

فداتشم ❤️‍🔥🫂🦋

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدانکنه🙂🤍

عزیزدلم💕

1
5
10
15
20
25
30
35
40