2777
2789

من خودم همیشه سعی داشتم کسی رو قضاوت نکنم کسی رو ناراحت نکنم بعد تو خوده نینی سایت میای ی چیزی میگی ی جور برخورد میکنن انگار پدرشونو کشتی بابا چطونه

بعضیاهم انقد ماهن میخای از پشت گوشی بپری ی ماچشون کنی 

توروخدا انقد عقده‌ای نباشین 

من از اون دسته خوبام😂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ گفتی خیلی وقتا حالم گرفته بوده گفتم اشکال نداره اگه خانوادم حمایتم نمیکنن نی نی سایتی ها هستن اما اینجا هم بهم حمله شد و بدتر دلم شکست🫠

بزرگترین دماغ دنیا دارم خدایا به کدامین گناه خلق شدم🥺😭😭

شماک تو دل جا داری قشنگ❤️❤️❤️

دورت بگردم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

آخ گفتی خیلی وقتا حالم گرفته بوده گفتم اشکال نداره اگه خانوادم حمایتم نمیکنن نی نی سایتی ها هستن اما ...

گلم اینجا پر از انسانه از هر قومیتی هر دینی مذهبی

ادم سالم هست ادم مریض هست

وقتی یه پستی میذاری ۱۰۰۰نوع ادم هستن که نظر میدن و هرکی نظر خودش و درست می‌دونه 

ناراحت نشو از کسی خودت عقل سلیمی قشنگم 

نذار روت تاثیر بذارن ادمای بد