2777
2789

دلم برات خیلی تنگ شده... یادته هروقت گریه میکردم میگفتی

گریه نکن مگه بابات مرده ک تواینجورگریه کنی عصبی میشدی میگفتی هروقت من نبودم اینجوربشین گریه کن 

باباالان تونیستی صدات هنوزتوگوشمه اخرین بارکه عجله داشتم میرفتم ازپشت صدام زدی گفتی بیایه بوس بده به بابابعدبرو... کاش پام میشکست نمیرفتم کاش اون پرده حرمت وحیابینمون نبودبغلت میکردم بابابرام دعاکن

امشب شب جمعست ممنون میشم هرکس گذرش ب تاپیکم میفته ی فاتحه براپدرم بفرسته اسمش فریدون بود🖤🖤🖤

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
عزیززززم🥺🖤🫂 روحشون شاد باشه انشااللهصلوات و فاتحه میفرستم براشون

ممنونم لطف میکنی عزیزم🖤

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرستادم،هرکی تونست واسه برا پدرمنم بخونه،ممنون میشم،ایشالا به ارزوهاتون برسین

ممنون عزیزم انشاالله روح پدرون درارامش ابدی باشع🖤