2777
2789

من یه سری مقاله ها و تاپیک هارو خوندم اکثرا گفتن یهویی حس کردیم داریم سکته میکنیم یا یهویی تنگی نفس گرفتیم یهویی اضطراب گرفتیم یهویی تپش قلب گرفتیم ... اما من اینجوری نیستم خیلی آنی و در لحظه همه اینا رو تجربه کنم طی چند ساعت و یه بازه زمانی کم کم و دونه دونه این علائم خودشون رو نشون میدن و حمله خیلی سنگین و ناگهانی ای نیست که یهویی بهم دست بده و بگم عه این پنیکه !!!

میخوام بدونم مشکل منم حمله پنیک محسوب میشه ؟ یا فقط اگه ناگهانی باشه و فی الفور حمله پنیک هست ؟ درضمن اینم بگم من در همون حین تنگ نفس نمیشم چند وقت یکبار تنگ نفس میشم به همراه داشتن تپش قلب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بعضی وقتا زیر سیبیلی رد میشه می‌ره ولی تا ساعت ها حالت بده نه حمله هست نه سالمی

آره من همینجوریم

نمیدونستم پنیکه 

فکر میکردم یه اضطراب ساده باشه 

همراهش حس مرگ هم هست ؟ که مثلا من تا فلان مدت دیگه میمیرم ؟

ضربان قلب بالا رو همیشه دارمو تنگی نفس رو گاهیآره چندسال پیش رفتم گفت گشادی دریچه داری

گشادی دریچه چیز مهمی نیست 

باید برای ضربانت دارو بخوری دیگه بهت حمله دست نمیده

به حکمتش دل بسپار(خدا)
آره من همینجوریمنمیدونستم پنیکه فکر میکردم یه اضطراب ساده باشه همراهش حس مرگ هم هست ؟ که مثلا من تا ...

باید بری دکتر عزیزم

بله حس مرگ و دست پاچگی 

ولی همیشه راحت رد نمیشه 

بعضی وقتا هم یهویی همه چی باهم میاد که میخای بمیری دور از جونت 

شاید واسه شما پانیک نباشه نمی‌دونم فقط دکتر تشخیص میده 

بعضی وقتا همه علائمش با هم نمیاد مثلا من بعضی وقتا بدنم شروع میکنه به لرزیدن بدون اینکه تپش قلب داشت ...

من گز گز کردن دست و پا رو زیاد ندارم 

یا عرق سرد رو ندارم 

مال منم پنیکه یعنی ؟

گشادی دریچه چیز مهمی نیست باید برای ضربانت دارو بخوری دیگه بهت حمله دست نمیده

دکتر میرم بازم ببینم تکلیف چیه

من تو تاپیک قبلمم گفتم دو سه روزیه احساس میکنم میخوام بمیرم و به همه چیز نگاه آخر رو دارم انگار که مرگ خیلی نزدیکه بهم و یک ماه دیگه بیشتر زنده نیستم ، بعضی کاربرا گفتن نشونه پنیکه

دکتر میرم بازم ببینم تکلیف چیهمن تو تاپیک قبلمم گفتم دو سه روزیه احساس میکنم میخوام بمیرم و به همه چ ...

به نظر من ضربانت بالاست پنیک نیست

چون همچین تجربه هایی داری قلب هو یه ارگان حیاتیه آدم میترسه 

پرانول بخور

به حکمتش دل بسپار(خدا)
باید بری دکتر عزیزمبله حس مرگ و دست پاچگی ولی همیشه راحت رد نمیشه بعضی وقتا هم یهویی همه چی باهم میا ...

مرسی عزیزم آره میرم حتما 

فقط از این حس مرگ ناگهانی میترسم

یهو بهم دست میده انگار که مرگ خیلی بهم نزدیکه و به همه چیز نگاه آخر رو دارم حس میکنم بهم الهام شده که مرگم نزدیکه و چیزی به زنده بودنم نمونده بعضی کاربران گفتن این نشونه پنیکه 

باید این موضوع سلامتی ها حضوری از سه روانشناس بری 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

به نظر من ضربانت بالاست پنیک نیستچون همچین تجربه هایی داری قلب هو یه ارگان حیاتیه آدم میترسه پرانول ...

نمیدونم چیه واقعا ذهنم درگیر شده 

بنظر شما این حس نزدیکی مرگ از چی میتونه باشه ؟ انگار که کلا یه ماه بیشتر قرار نیست زنده بمونم میترسم بمیرم