2777
2789
عنوان

مشکل خواب

119 بازدید | 10 پست

من چندوقتیه نمیتونم شبا بخوابم ، نه اینکه مثلا درگیر چیزی باشم یا فکری داشته باشم تا دم دمای صبح یا بعضی اوقات تا ساعت ۱۰.۱۱ صبح خوابم‌نمیبره ، یک بار اصلا نخوابیدم که شب خوابم ببره اصلا خوابم‌نبرد و سرحال بودم ، دوبار رفتم دکتر و دوتا قرص خواب بدون وابستگی برام نوشتن اونارم خوردم بازم تاثیری روم نداره دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم خوابم تنظیم بشه

هیچی مثل خواب شب نمیشه

لطفا اگه تجربه ای دارید یا راه حلی بلدید که بتونه کمکم رو باهام درمیون بزارید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطورم، پزشک طب سنتی گفت قبل خواب روغن بنفشه تو بینی بنداز و بعد از اونم پودر انفیه بکن داخل بینیت که چندتا عطسه بزنی ولی تازه شروع کردم نمیدونم تاثیر داره یا نه! 

در طول روز فعالیتی انجام میدی که خستت کنن؟ورزش و...

مشکل اینه که ساعت تنظیم میکنم، بیدار نمیشم ، یا حواسم نیست خاموشش میکنم، به بقیه هم که میسپارم بیدارم کنن اونموقع هم بیدار نمیشم

وقتی میخوابم بمب کنارم بترکه احساس نمیکنم