2777
2789

سلام عزیزان کسی اطلاع داره اگه کسی واسه پرواز به ویلچر نیاز داشته باشه باید توی بلیط هواپیماش قید شده باشه؟

دلی که رحمه زخمه💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله، باید حتماً به ایرلاین اطلاع بدی که نیاز به ویلچر داری. معمولاً این اطلاعات رو باید هنگام رزرو بلیط اعلام کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

سلام عزیزم خوبی شما ببخشید شما روماتیسم داری

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
بله، باید حتماً به ایرلاین اطلاع بدی که نیاز به ویلچر داری. معمولاً این اطلاعات رو باید هنگام رزرو ب ...

ممنونم💚توی بلیط نبود ولی همون قبل از پرواز گفتن و اوکی بود

دلی که رحمه زخمه💔
سلام عزیزم‌ بله جانم

عزیزم

من زیر بغل راستم یه جوش زیر پوستی زدم خیلی نگرانم 😭😖

دستام اصلا توان گرفتن چیز سنگین نداره حس میکنم میلرزه 

دستام و پاهام و مچش درد میکنه در مواقعی ، دستام و پاهام خیلی گرمه و گاهی خواب میره درحالیکه تبم گرفتن نرمال بود 

مثلا حمومم طولانی شد خیلی درد داشتم نمیتونستم پام بزارم زمین 

اینا علایم چیه؟ من تازه عقد کردم اونقدر ناراحتم اصلا نفهمیدم بهار کی تموم شد نگرانم بیماری بدی داشته باشم

همبن الانشم دارم با گریه زاری تایپ میکنم براتون تروخدا دریغ نکنین هر چی میدونین

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
عزیزممن زیر بغل راستم یه جوش زیر پوستی زدم خیلی نگرانم 😭😖دستام اصلا توان گرفتن چیز سنگین نداره حس ...

عزیزم ناراحت شدم انشالله هر مشکلی هست شفا پیدا کنین😢🥺واقعا نمی‌دونم علائم چی هست اما حتما برید دکتر یه آزمایش بدید انشالله چیزی نیست اگرم باشه علم پیشرفت کرده با دارو‌ خوب میشی گلم...

ببینید روماتسیم به این صورت هستش که شما خشکی صبحگاهی دارید یعنی صبح که بیدار میشید حدود نیم ساعت طول میکشه تا بدنتون کم کم نرم بشه و عادی بشه...من خودم درد کف پا هم داشتم

توی روماتیسم مفصلی مفاصل شروع به ورم کردن و درد گرفتن میکنن و این علائمش هست خلاصه امیدوارم که برای شما نباشه🤍البته با دارو قابل کنترل هستش

دلی که رحمه زخمه💔
عزیزم ناراحت شدم انشالله هر مشکلی هست شفا پیدا کنین😢🥺واقعا نمی‌دونم علائم چی هست اما حتما برید دکت ...

ورم و خشکی ندارم ولی درد یسره باهامه مچ دست پا و انگشتان دستم 

عزیزم این بیماری چجوریه میشه باردار شد یا ظرف اینا شست؟ نگرانم همه بفهمن بگن مریضه 

گلوم هم زود زود درد میکنه آب یکم سرد میخورم 

اونقدر ناراحتم تو ۲۳ سالگی ببین چی شدم😖

ورم و خشکی ندارم ولی درد یسره باهامه مچ دست پا و انگشتان دستم عزیزم این بیماری چجوریه میشه باردار شد ...

عزیزم آره میشه ولی تحت نظر پزشک باشید و اینو بدونید چون بیماری ژنتیکی هست امکان انتقال به فرزندتون هم هست...

عزیزم ظرف و اینا هم میشه شست بله اما کار سنگین کنید یه مقدار اذیت میشید

دلی که رحمه زخمه💔
عزیزم آره میشه ولی تحت نظر پزشک باشید و اینو بدونید چون بیماری ژنتیکی هست امکان انتقال به فرزندتون ه ...

ممنونم مهربون لطف کردی 

متاسفانه بله ژن ممکنه انتقال پیدا کنه 

شما رعایا غذایی هم دارین؟ من خیار خوردم کف پام داشت از وسط نصف میشد 

دست پام هم گرن میشه برا شمام؟ و اینکه میگن سیستم ایمنی ضعیف شده زود زود مریض میشی درسته؟

ممنونم مهربون لطف کردی متاسفانه بله ژن ممکنه انتقال پیدا کنه شما رعایا غذایی هم دارین؟ من خیار خوردم ...

من نه خیلی رعایت غذایی نمی‌کنم راستش اما اگه بتونید عالیه...اگر کورتون استفاده کنید سیستم ایمنی ضعیف میشه

دلی که رحمه زخمه💔
من نه خیلی رعایت غذایی نمی‌کنم راستش اما اگه بتونید عالیه...اگر کورتون استفاده کنید سیستم ایمنی ضعیف ...

شما میخورید قرصارو؟ خیلی ناراحتم اصلا نمیتونم قبول کنم

شما میخورید قرصارو؟ خیلی ناراحتم اصلا نمیتونم قبول کنم

بله یه مدت ول کردم اما دوباره بیماری عود کرد

خیلی مهمه که به پذیرش برسید اینطوری همه چی‌ راحت تر میشه

دلی که رحمه زخمه💔