💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مشکل همین نمونه سوال میگن pdf زرد رنگ از اون میاد ولی من ندارم
چرا هست...من ۱۰ سال پیش امتحان دادم...اما فامیلمون تازگیا می گفت از تو تلگرام پیدا کرده امتحان داده...می خوای برات ازش پی دی افش رو بگیرم بفرستم.
فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
سلام خوبی من خرداد امتحان دادم منک کتاب رو قورت دادم و رفتم اولین بار قبول شدم ولی بعدش زن عموم کبرام فایل فرستاده بود رو یکروز اتفاقی دیدم بعد دیدم ۳۰ تا سوال کپی همین بود پیداش کنم برات میفرستم