2777
2789
عنوان

خطرات مام و اسپری

349 بازدید | 37 پست

من چند روزی بود از مام شهدالعسل اسافاده میکردم بهتر از همه ی مام ها جواب میده و بوش عالیه

ولی الان ۳ روزه زیر بغل سمت راستم ۴ جای مختلف ورم کرده و سفت و دردناکه جوری که دستمو که میارم پایین درد میگیره الان شنبه نوبت دکتر گرفتم

تو نی نی سایت و هوش مصنوعیم خودم زده بود التهاب غدد لنفاویه که اگه رسیدگی نشه یا همش تکرار بشه خطرناکه 

خواستم بگم گور بابای اسپری و مام و اینا فوقش روزی یکبار یا چند بار بریم دوش بگیرین ولی استفاده نکنین خواهشا 

کسی بوده اینجوری شده باشه چیکار کرده؟

من که کلا عرقی نیستم ولی خیلی کم استفاده کردم اونم تو بچگی فقط

حالا در این حد رو نمیدونم ولی میدونم که مضره

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

مام معتبر استفاده کن 

فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی جوش ریزی میزنه بله،ولی مال من بخاطر شیو زیاد با ژیلت هس،خاهر من تو این کم ابی هرروز ازکجا بریم حموم

گاهیم جوشا بخاطر عرق زیاد یا گرما زیاد درمیاد 

چون مام میزنم عرق میکنم ولی بو نداره عرق با عرض پوزش

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

منم مام امبرلا استفاده میکنم امشب متوجه شدم برامدگی داره زیر بغلم خیی سفته😐شبیه یه جوشه خیلی گنده و سفته قبلانم شده بود اما خوب شد واسه خودش حالا ببینم باز خپب میشه یا نه 

مام بهداشتی  استفاده کن و حتما مارک معتبر
بله برای من هم پیش اومده ، حتی به متخصص مراجعه کردم .
در اکثر مواقع با گذر زمان(حداکثر  یک هفته) رفع میشه.  
اگر خیلی نگران هستی حتما به پزشک مراجعه کن 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕