2777
2789
عنوان

فروش طلا برای رهن خونه

259 بازدید | 23 پست

سلام شب خوش

من حدود ۱۵ گرم طلا دارم ک میشه حدود ۱۰۰ میلیون الان ...دلم نمیاد بفروشم ولی چون ۳ ساله با خانواده پدر شوهرم اینا زندگی می‌کنیم و بچه کوچیک دارم سختمه و خیلی ب مشکل برمی‌خوریم میخوام آرامش داشته باشم 

میتونم نفروشم ولی شوهرم نمیتونه پولاروید براحتی جور کنه چون تازه رفته سرکار و حقوق ناچیز و کلی بدهی

من الان خونه مامان خودمم

بنظرتون کارم عاقلانه ست ؟؟؟ آخه مجبورم چاره دیگه ای ندارم 

طلا گرونتر میشه بزودی یا ارزونتر بنظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا چیزی بالاتر از ارامشت نیس

بفروش ولی گرون ترم میشه

فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

طلا هر سال رشد میکنه ولی به این فکر کن امسال شاید با این پولت بتونی رهن کنی سال دیگه صاحب خونه میگه اضاف کنید از کجا میخواید بیارین 

با رهن پولت سوخت میشه به نظرم چند سال تحمل کن پس انداز کنید خونه بخرید 

من‌به عنوان آسترولوژیست بهت میگم تا دی ماه حسرت طلای گرمی ده تومنو میخوریم.ولی .چی ارزشش بیشتر از آرامشته؟ طلا پس اندازه برای روز مبادا.و روز مبادای تو الانه! خالم پارسال همین موقع ها بیست میلیارد طلاشو دزد برد.پارسال بیست میلیارد بود ببین الان چقدر میشد...بفروش بره.روحو روانت مهمتر از هرچیزیه

عزیزم ناراحت نباش منم پارسال فروختم برای رهن .

آرامش تو زندگی واجب تره یه موقع هایی پیش میاد که پس اندازتو بدی بره و آرامش داشته باشی !

اگه میتونی یه مقدارشو قرض کن یه مقدار بفروش اگه هم که میبینی نمیشه باید چشماتو ببندیو خدا رو شکر کنی که این پس اندازو داشتی که الان بدردت بخوره.

ان شاالله تا سال بعد باز جمع میکنی .

تاپیک مدیریت مخارج نگاه کن از تجربه های بچه ها استفاده کن ،موفق باشید❤

خواستی بفروشی اول خونه رو قرارداد ببند بعد طلاهارو بفروش !

بفروش جدا زندگی کن راحت باشاز کجا معلوم فردا مردی و طلاها بمونه واسه شوهر و مادرشوهرتالبته خدا نکنه

واقعا منم ب همین فک میکنم سه ساله اسیریم بخدااا برا کوچک ترین چیزی شوهرم بازجویی میشه خستمون شده کاش خونه پیدا کنیم با این مبلغ

قطعا چیزی بالاتر از ارامشت نیسبفروش ولی گرون ترم میشه

بخدا سه ساله آرامش نداریم ولی شوهرم قبول نمیکرد خونه رهن کنه حتی با پول من تا بیکار شد و منت و دعوا و فحشای باباش شروع شد و دیگه من اومدم خونه مامانم گفتم خونه باید بگیری

طلا هر سال رشد میکنه ولی به این فکر کن امسال شاید با این پولت بتونی رهن کنی سال دیگه صاحب خونه میگه ...

اره خودمم بش فک کردم ولی با خونه اقاشیم هرچی پول میاد دستش مامان باباش میبرن ازش اونم میده بشون 

با این مبلغ خونا نیست اگه خوالستی بفروشی اول خونه رو پیدا کن بعد بفروش من که دوسال پیش کلی طلا فروختم پشیمونم ، اگه می توتی تا عید صبر کن حداقل بالاتر رفت بفروش برعید خونه اجاره کن 

طلا هر سال رشد میکنه ولی به این فکر کن امسال شاید با این پولت بتونی رهن کنی سال دیگه صاحب خونه میگه ...

البته خرجمون میکنه ولی وقتی ازش بخوان ن نمیگه برا همین اصلا پولی پس انداز نمیکنه خیلی اوضاع خرابه دیگه نمیشه باشون زندگی کرد

من‌به عنوان آسترولوژیست بهت میگم تا دی ماه حسرت طلای گرمی ده تومنو میخوریم.ولی .چی ارزشش بیشتر از آر ...

اخی عزیزم اره واقعا من الان ۳ ساله داغون ن خونه زندگی ن آرامشی خرید کردن و بیرون رفتنمونم کوفتمون میکنن خستم شد واقعا