2777
2789

مهمون دارم برادرم خونمونه برادرم نامزده و ۳۰ سالشه (سنش رو نوشتم که یه وقت فکر نکنید بچه سال و یا نوجوانه، برای کاری اومده و معلوم نیست تا کی اینجا باشه )

همسرمم۳۵، از هرلحاظ خوبه برای داداشم 

و خودشم از اومدن داداشم ب خونمون استقبال کرد و کلی خرید کرد و.... حالا اینا مهم نیست 

الان مشکل اصلیم اینه ۳ روزه داداشم اومده همسرم درخواست رابطه میکنه و کوتاه نمیاد من میگم صدا میره یا زشته میفهمه ولی حالت ناراحتی میگیره 

امشب درخواستش رو قبول کردم اما خجالت میکشم که داداشم فهمیده باشه

شما موقعیت من باشید  یا بودید؟ مراعات میکنید تا وقتی مهمان دارید ؟ اصلا چه واکنشی نشون میدید؟ 

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏

کاربری دست دونفره. گاهی دوستم تاپیک میزنه! برای صاحب خونه شدنم صلوات میفرستی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ب شخصه مراعات 

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       کاربری دست دونفره ـ منو دوست همیشگیم                •|delnaz|•  •|yasaman|•

صدا نمیره نترس 

یکم صبر کن خوابش عمیق شه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵