2777
2789

بعد  ازدواجم چاق شدم بعد زایمانم شکم وپهلو آوردم چربی پشت آوردم  بدنمم ک سره بارداری اولم خیلی ترک برداشته هرچی چرب کردم پماد زدم بازم ترکید. الانم باردارم چند روز دیگه زایمانم هس  قصد دارم بعد زایمان خودمو لاغر کنم یعنی نمیشه خیلی پرخوری دارم اشتهام زیاده هرچی رژیم گرفتم موفق نشدم تحمل گرسنگی ندارم اگه  برنج  یاماکرانی بخورم  بیشتر ازیه بشقاب میخورم یعنی من قبل بارداری وشیردهی همینقدر پرخور بودم. نمیدونم چیکار کنم اشتهام کم بشه لطفا یه راهکاری بدید دعاتون میکنم میخام یه قرصی شربتی هردوا درمونی باشه بخورم ک فقط پرخوری نکنم  ازهیکلم بدم میاد خودمو دوست ندارم بااینکه ۲۴ سالمه هیکل وقیافم شبیه ۴۰ ساله هاس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سزارین

بعد وارد شدن ب ماه 7 گن ببند بعد یک سال هم ورزش سنگین کن 

شکم زیاد کار کن باشگاه هم حتما برو منم سزم ولی سکم ندارم

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

تجربه وزن کم کردن خودم اینه

رژیم از ورزش بهتره

ولی هر دو باید باشن

میتونم بگم که توی لاغر کردن رژیم مثلا ۷۰درصده و ورزش سی درصده تاثیراتشون

دانه چیا خوبه صبحا بخوری اشتهارو کم میکنه

لایک نکن مرسی😁❤️

کی زایمان میکنی بعد زایمانم تا۶ماه نمیتونی رژیم بگیری

فعلا توی ۳۷ هفته هستم  احتمالن دکتر زود نوبت بده بهم توهمین روزای آینده 

رژیم بیشتر ازهزار بار گرفتم متاسفانه ارادا ندارم ول میکنم دوباره پرخوری میکنم من باید جلوی اشتهامو بگیرم ک عین چی غذا میخورم

مرسی واقعا ما ۴۰ساله ها رو خوب ضایع کردی🙄 من که هر روز رژیمم و هفته ای دوبار ورزش میکنم بهم برخورد🥴

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
تجربه وزن کم کردن خودم اینهرژیم از ورزش بهترهولی هر دو باید باشنمیتونم بگم که توی لاغر کردن رژیم مثل ...

همون اراده رژیم ندارم نمیدونم چیکار کنم بعضی وقتا توسرم میزنه به همسرم میگه کاش یکی منو یجا زندانی کنه نون آب غذا فقط درحد زنده موندن بدم  ازمجبوری اینقد گرسنگی بکشم تالاغر بشم 

فعلا توی ۳۷ هفته هستم احتمالن دکتر زود نوبت بده بهم توهمین روزای آینده رژیم بیشتر ازهزار بار گرفتم ...

منم بعد زایمان سوم بشدت چاق شدم. ولی تمام تنقلات چاق کننده روحذف کردم نون برنج کم کردم کار فعالیتم زیاد بود از نزدیک ۹۰ اومد ۷۳