2777
2789
عنوان

ابریزش بینی بچم شدیده توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 45 پست
پوار رو نمیزاره اونم ک دادم فایده نکرد

هچ بچه ایی نمیذاره. انتظار ندارین که بخواب راحت سرش رو بالا نگه داره تا با پوار بینیش رو خالی کنین که؟!

اگه همسرتون کمک میکنه با کمک ایشون سر بچه رو نگه دارین و با پوار بینی رو خالی کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اصلا سرخود چیزی ندهبچت کوچیکه،نباید هرچیزی بدی بهشبه جای امتحان کردن داروهای مختلف و هزینه ه ...

ممنونم عزیزم هزینش اصلا برام مطرح نیست فقط نمیخام قدر بال مگس اذیت بشه الان هم اصلا دکتر خوب دورو برم نیست بسمارستان و درمانگاه هست ولی دکتر خوب ندارن مجبورم تا ۹ صبح صبر کنم و تحمل دیدن اینک از خواب پا میشه و گریه شدید میکنه رو ندارم تا حالا اینطوری کلافه ندیدم دخترمو خیلی عصبانیم از خودم همش حس میکنم تقصیر منه مریض شده واقعا اصلا نمیتونم ببینم اینطوریه دست خودم نیست

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
الان جایی باز نیست درست و حسابی

ببین دکتر بیمارستان که همیشه هست،قطعا بهتر از چت جی بی تی،یا بچه های اینجا می‌تونه راهنمایی کنه

من خودم بچم کوچیک‌ بود ،با همین راهنمایی ها این اشتباه رو کردم،۶ـ۷ ماهه بود،شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ زدم که نباید میزدم براش،خدا رحم کرد بهم,بچه لرز وحشتناک گرفت،میلرزید،هرکاری میکردم گرمش نمیشد خیلی تجربه ی بدی بود

هچ بچه ایی نمیذاره. انتظار ندارین که بخواب راحت سرش رو بالا نگه داره تا با پوار بینیش رو خالی کنین ک ...

اولش همکاری میکنه ب محض فشار دادن پایین پوار سرشو میکشه 🙃

ببین دکتر بیمارستان که همیشه هست،قطعا بهتر از چت جی بی تی،یا بچه های اینجا می‌تونه راهنمایی کنهمن خو ...

چطور دیکلوفناک رو دادی ب بچه😶 من فقط تداخل دارویی رو از اون میپرسم واقعا خدا رحمت کرده ❤ ایشالا بچتون یا بچه هاتون همیشه سلامت باشن هم شما هم بقیه دوستان ک راهنمایی کردن

حیف ک دوری دوتا دارم😅😂بنظرم تو هر خونه ای باید ویکس داشته باشن چون خیلی خوبه حتما فردا بخر انشالله ...

ایشالا اگ خوب نشد میگیرم ولی بزار یه نگا بندازم قبلا بود 

ممنونم عزیزم هزینش اصلا برام مطرح نیست فقط نمیخام قدر بال مگس اذیت بشه الان هم اصلا دکتر خوب دورو بر ...

می‌دونم عزیزم،هیچ‌مادری طاقت دیدن رنج بچه أش رو ندارم ولی

اینکه داری داروهای مختلف رو امتحان می‌کنی براش نگران کننده تره 

مثلا دکتر امروز به من گفت چون این دارو رو تزریق کردم،دیگه تا چهار صبح حتی اگه تب پنجاه درجه هم کرد نباید چیزی بدی چون بچه مسمومیت دارویی میشه

حالا شما هم داروهای مختلف رو داری امتحان میکنی،ممکنه یک دارو به تنهایی عوارض نده،ولی وقتی متنوع استفاده میکنید،بدون‌رعایت فاصله ی مناسب،ممکنه اثر سمی بده خدایی نکرده

می‌دونم عزیزم،هیچ‌مادری طاقت دیدن رنج بچه أش رو ندارم ولیاینکه داری داروهای مختلف رو امتحان می‌کنی ب ...

درست میگین ممنونم صبح میبرمش دکتر  باورت نمیشه اگ میشد همه مرضیشو از بدنش میریختم تو بدن خودم اصلا تحمل حال بدشو ندارم

چطور دیکلوفناک رو دادی ب بچه😶 من فقط تداخل دارویی رو از اون میپرسم واقعا خدا رحمت کرده ❤ ایشالا بچت ...

شیاف بود،اینم قبلا یه دکتر عمومی داده بود به بچم،زمان کرونا هم بود ،تو اون لحظه که تبش خیلی شدید شد ترسیدم نمیدونستم چی کار کنم تا برسیم دکتر یدونه زدم که نباید اون موقع میزدم 

شیاف بود،اینم قبلا یه دکتر عمومی داده بود به بچم،زمان کرونا هم بود ،تو اون لحظه که تبش خیلی شدید شد ...

دیکلوفناک ب بچه زیاده نمیدونم لابد لازم بوده دیگ💔ایشالا هیچ وقت دیگ لازم نشه