2789
عنوان

تولد پارتنر💙✨🤌🏼

84 بازدید | 10 پست

تولدش چند روز دیگس و میخام سورپرایزش کنم، همسرم نیست ولی بیشتر از سه ساله که باهمیم

برا همین یکم سورپرایز کردنش برام سخته ایده‌ای دارین؟

کادوشم تی‌شرت + آویز ماشین

نظرتون چیه؟

گیسـوُ بآنو🌷✨

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کتاب مثل خون در رگ های من از احمد شاملو هم براش بگیر

بستگی داره چقدر پول برات میمونه. برین کافه با یه مینی کیک یا وسط پارک جشن بگیرین🥹

پایدار بمونید🩶🥹

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

عالیهعزیزم این هزینش چقدر شد حدودی؟من پارتنر نیستیم و دوستمه میخوام پنج تومن کنار بذارم بنظرت کافیه ...

مچکرم💙

من حدودا تیشرت رو گرفتم ۵۰۰ آویز ماشینو هنوز نگرفتم ولی یه چند جا قیمت کردم 100,200 بود اگه با کیک و اینا هم بخوام حساب کنم فکر کنم بشه یک تومان 

گیسـوُ بآنو🌷✨

مچکرم💙من حدودا تیشرت رو گرفتم ۵۰۰ آویز ماشینو هنوز نگرفتم ولی یه چند جا قیمت کردم 100,200 بود اگه ب ...

من بودم میبردمش سینما و کافی شاپ 

چون تاحالا نرفته 

دوستاش مسخره ش میکردن و نمی بردنش 

حیف که جداشدیم😭

کتاب مثل خون در رگ های من از احمد شاملو هم براش بگیربستگی داره چقدر پول برات میمونه. برین کافه با یه ...

خیلی اهل کتاب خوندن نیست ولی ایده خوبیه ممنونم💙

پارسال هم تولدشو تو کافه گرفتم میترسم امسال شک کنه

مرسیی عزیزدلم🫀

گیسـوُ بآنو🌷✨

من بودم میبردمش سینما و کافی شاپ چون تاحالا نرفته دوستاش مسخره ش میکردن و نمی بردنش حیف که جداشدیم😭

غصه نخور امیدوارم اگه به صلاح جفتتونه دوباره باهم اوکی شین💙

سینما واسه تولد گرفتن یکمی نامناسب نیست؟

گیسـوُ بآنو🌷✨