2777
2789

بدون در نظر گرفتن هیچ عواقبی، بدون هیچ احساس مسولیتی فقط بچه میارن 

یکی آوردی ، تست کردی توان باروریت رو بسه دیگه ، دومی و سومی  برای چیه واقعا 

آینده بچه هیچی، نه فک می کنه به اینکه باید تغذیه مناسب تامین کنه، آموزش مناسب تامین کنه، اگر مریض شد از پسش بربیاد، کوچکترین چیزا مثل تاخیر حرکتی یا کلامی نیاز به پیگیری و درمان و هزینه داره و ممکنه برای هر بچه ای پیش بیاد و والد موظفه از قبل یه پیش زمینه ای ببینه برای این بچه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته متأسفانه 

دیشب به محاسبه ی دارایی‌ام از اندوه‌ها مشغول بودم و باید بگویم این مقدار نمی‌تواند ناشی از سال‌های بزرگسالی و عقلانیت باشد، احتمالا من از گهواره مشغول جمع آوری اندوه بوده‌ام."

یه گروه دارم با دوستام که موردی نیاز به کمک باشه اونجا با هم مطرح و پیگیری می کنیم ، 

اخیرا واقعا اعصابم بهم میریزه از شرایط و بی فکری آدم ها 

دوستم می گفت من خودم میگم شرایط مالیم برای بچه دوم مناسب نیست ، نمیارم ولی هر چی درمیاریم داریم خرج کم فهمی بقیه رو میدیم ، خرج بچه ی بقیه رو میدیم که بی مسولیته والدش، که یه دوچرخه مثلا نمی تونه بخره ، به نظرم حرفش درست بود ، بعضیا واقعا بی فکرن 

فک کن اگه مول باشه مسافرت شهرهای مختلف میری

مهمونی زیاد میری یامهمون برات میاد 

همه اینا توروابط اجتماعی بچه ها تاثیر مثبت میزاره

آدم از سادگی و دنیای کوچیک خودش بیرون میاد

کلی چیز یاد میگیره

اما آدم فقیر کی میتونه مهمانی بده؟

بچشو کلاس بفرسته؟

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
یه گروه دارم با دوستام که موردی نیاز به کمک باشه اونجا با هم مطرح و پیگیری می کنیم ، اخیرا واقعا اعص ...

وا،دوستت مجبور نیست کمک کنه

اما درکل راست میگه

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
موافقم ولی پولدار داغون زیاد دیدم مثلا پدر جراح مادر استاد دانشگاه بچه نخاله

عزیزم من نگفتم بچه ی افراد فقیر بچه های بدی میشن ، اصلا روی صحبتم با بچه ها نیست ، با بی مسولیتی و ایجاد فشار و آسیب روانی پنهان به بچه هاست 

اون والدینی که شما میگین هم ممکنه تو تربیت کوتاهی کردن