2777
2789

سلام عزیزان. من تقریبا نزدیک ۴ماهه  دارم با روش کالری شماری رژیم میگیرم و تونستم ۹کیلو تقریبا وزن کم کنم

چون یه پسر ۹ماهه بشدت بهونه گیرررر و مامانی  دارم باید همین اول اعتراف کنم که نتونستم بعضی روزا  ورزش منظم و روزانه انجام بدم یا گاهی روزا به علت خستگی و بهم ریختگی. هورمونام اشتهای کاذب داشتم و پرخوری کردم.پس اگ برای شمام اتفاق افتاد انگیزتون رو از دست ندید کاملا طبیعیه دوستان...

و بگم که روزای اول خیلی واسم سخت بود خب یهو. بخای از کالری مصرفی ۳۰۰۰هزارتایی شایدم بیشتر بیای به ۱۲۰۰تا  قطعا سخته.... اما فقط چندروز اولش اینطوری بود بعد افتادم رو غلتک... سخته اما نشدنی نیست

خلاصه روزانه بین۱۰۰۰تا۱۲۰۰تا کالری مصرفی دارم

روزانه بین ۱تا یک ونیم لیتر اب مصرف میکنم

ورزش هم گاهی داخل خونه طناب میزنم یا فیلم ورزش ایروبیک یا زومبا دانلود میکنم به تلویزیون وصل میکنم و باهاش ورزش میکنم(البته اگه پسرم خوش اخلاق باشه و به من نچسبه😅)

گاهی وقتام پسرمو میزارم تو. کالسکه و میرم پیاده روی(قابل توجه کسانی که میگن با بچه نمیشه ورزش انجام داد🤪) 

درمواقع گرسنگی خیار هویج گوجه یا سیب میخورم

قبل از ورزش یه چای زنجبیل و دارچین توپ درست میکنم که سوخت ساز بدنم بره بالا قشنگتر چربیام رو اب کنه 😉) 

و جمله  اخر باید بگم هرچند وزن زیادی کم نکردم و هنوز کلی اضافه وزن دارم ولی بازم نا امید نمیشم و دست برنمیدارم من باید برسم به انچه که ارزوشو دارم😎

خلاصه دوستان دست برندارید وشماهم استارت بزنید خیلی حس قشنگیه هر دفعه بری رو ترازو ببینی وزنت اومده پایین حتی نیم گرم. اونقد قشنگه که هیچجوره نمیتونم توصیف کنم. اگ بازم سوالی دارید من درخدمتمم😘🤩🥰💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پسرم ۱سالو نیم هست ۷۸کیلوم  اصلا اراده ندارم این بی ارادگی عذابم میده 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
چجوری کالری شماری میکنی گلم والا من نمی‌دونم امروز قرمه خوردم کالریشو چجوری حساب کنم یا سوال دیگ ویت ...

با برنامه مانکن هرغذایی رو میخای برات میاره کالریشو

وای یادم شد.. دوستان مولتی ویتامین میخورم روزانه

چند کیلو بودی؟ 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

با برنامه مانکن هرغذایی رو میخای برات میاره کالریشووای یادم شد.. دوستان مولتی ویتامین میخورم روزانه

مولتی ویتامین اشتها رو زیاد نمی کنه؟ 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

من بچه یکساله دارن

در کنار کم خوردن

منتظرم یکم بزرگتر بشه خونه مادرشوهرم واسته

مرتب برم ورزش سالن 

البته الان واسه دندون چندبار از کوچکی تا همین ماه پیش گذاشتمش ولی زود برگشتم

ولی الان چون مرتب میخوام هفته ی سه بار برم

میگم دوسه ماه دیگه بزارمش

بهترین رژیمم سالم خوری

من واسه شیردهی همش میخوردم

الان دوماه شبرخشکی شده واسه اگزمای پوستی

حالا اون که بهونه بود ولی خیلی شکمو و ولع خوردن دارم

بازم میام میگم

ویکم هم فست هستم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم