2777
2789

منظورم اینه براتون مهمه خودتونو پیششون عزیز کنید؟

و رفت و آمد زیاد و سیاست راضی کردنشون؟

اونا چجورن باهاتون؟

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

از فامیلای شوهرم هر کی میاد خونم منم جبران میکنم میرم  هرکی نمیاد هم پا تو خونش نمیذارم

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد و با هم خوبیم 

من خودمم و اونا هم بهمن دلیل که باهاشون صادق و خیرخواهم دوستم دارن

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

با احترام برخورد کم در حد هفته ای یکبار 

اما چون زیاد خودخوری کردم الان روانی بهم نمونده

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اخلاق خوبی نیست ولی من هیچ خوشم نمیاد خودمو برای کسی عزیز کنم،همینی که هستم،احترام میزارم، ذاتا خودم ادم اروم و ساکتیم،،شوخ طبعم حوصله رفت و امد زیاد رو هم ندارم،،،با خانواده شوهر فقط دو تا از عموهاش خیلی صمیمی هستیم و مسافرت و تفریح زیاد میریم بقیه نه حتی خونوادش

از فامیلای شوهرم هر کی میاد خونم منم جبران میکنم میرم هرکی نمیاد هم پا تو خونش نمیذارم

خانواده شوهرم انتطار درن هر عید بریم به همه سر بزنیم هیچکدومشونم خونمون نمیاد چند ساله بعد کرونا کتر میریم همس واسنون قیافه مییرن که به بزرگتر احترام نمیزارین

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خب خوبه ارتباطا البته پدرشوهرم و مادر شوهدم فوت شدن از خانوادشم برادراش تهرانن با اونا ارتباط داریم من کلا برای ابنکه خودم دوران بچگی خوبی با فامیل داشتم بدم نمیاد بچه هامم با فامیل و بچه هاشون خوب باشن خاطراتش شیرینه 

خانواده شوهرم انتطار درن هر عید بریم به همه سر بزنیم هیچکدومشونم خونمون نمیاد چند ساله بعد کرونا کتر ...

ب منم اولا میگفتن من زیر بار نرفتم گفتم کسی ک بهم احترام نذاره منم احترام نمیذارم

تا امسال ک دیگه خودشون هم خونه چنتا فامیلشون بخاطر حرفای من نرفتن😂 بهشون گفتم هر سال خودتونو کوچیک میکنید میرید دستبوسی فلانی و فلانی مگه اونا چندبار اومدن خونتون. انگار تازه ب خودشون اومدن امسال نرفتن

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

ب منم اولا میگفتن من زیر بار نرفتم گفتم کسی ک بهم احترام نذاره منم احترام نمیذارمتا امسال ک دیگه خود ...

منم یکبار بیان کردم میگنگفتن این افکارت صله رحم قطع میشه و ما خوبی میکنیم و هزار تا حرف دیگه و منو ادم بده کردن

منم یکبار بیان کردم میگنگفتن این افکارت صله رحم قطع میشه و ما خوبی میکنیم و هزار تا حرف دیگه و منو ا ...

تو کاری ب اونا نداشته باش

ولی هر وقتم بهت گفتن بگو من رفتم خونشون الان وقتشه اونا بیان تا نیان نمیرم والسلام

با فامیلاشون چندان ارتباطی نداریم در حدیکه سالی دوسه بار میریم ده میبینیمشون

اصلا دنبال عزیز کردن خودم نیستم، سعی میکنم خودم باشم، احترامشونو داشته باشم و... 

اگه دنبال عزیز شدنی باید ببینی چی بیشتر براشون مهمه

مثلا من خانواده همسرم خیلی احترام براشون مهمه که من اندازه خودش براشون قائلم ولی بیرون میریم یا مسافرت میریم اصلا تعارف نمیزنم که باهم بریم چون میدونم برای چند ساعت باشه راحت نیستم و حوصلم سر میره. اما جاریم هر سفری میرن زنگ میزنه تعارف میکنه و بیشتر مسافرتا هم باهم میرن، پارکی جایی برن همینطور، مرتب زنگ میزنه احوال میپرسه، آخر هفته‌ها مادرشوهر پدرشوهرم میرن دهشون، همیشه تو مهمونیهاشون کمک میده و یه دفعه هم نشده اونجا ظرف نشوره. 

و همه اینا بعد از اومدن من، پررنگ‌تر شده و حس میکنم میخواد خودشو عزیز کنه. 

با فامیلاشون چندان ارتباطی نداریم در حدیکه سالی دوسه بار میریم ده میبینیمشوناصلا دنبال عزیز کردن خود ...

درسته عزیزم

من منظورم بیشتر فاملای شوهر بود

خانوادش که مهمترن و ادم باید سعی کنه رابطه خوبی بگیره اگر اونام تعامل پذیر و با انصاف باشن خیلی خوب میشه رابطه

اما درباره فامیلای طرف مادرشوهری و پدرشوهری میخوام بدونم که عروسا در چه حد مهمه براشون تو فامیلای مادخیلی مهمه و خیلی عروسا خودشیرینی و رفت و امد میکنن و رقابت باهاشون سخته

تو کاری ب اونا نداشته باشولی هر وقتم بهت گفتن بگو من رفتم خونشون الان وقتشه اونا بیان تا نیان نمیرم ...

من خوشم میاد از عروسای مقتدر و با اعتماد بنفس که تودشینی نمیکنن و خود واقعیشونن و دنبال تایید اونا به هر قیمتی نیستن👌🏻😍