2777
2789
عنوان

دلم میخواد توبه کنم

178 بازدید | 35 پست

سلام خانما 

من یه مدته دلم میخواد توبه کنم اما نمی‌دونم چجوری چیکار باید بکنم خدا منو ببخشه 

لطفاً اگر کسی راهی بلده چیزی می‌دونه بهم بگه ازش ممنون میشم

به امید خدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق الناس نبوده کوتاهی کردن تو انجام واجبات بوده ولی پشیمونم واقعا

نماز میگی 

از نظرم اینا گفته ی خدا نیست 

خدا خیلی مهربونه تا وقتی بندش اذیت نکنی میبخشتت

فارسی حرف بزنیم😊       نه به کودک همسری    یک شخص معترض به قوانین سایت اقایون درخواست ندن

نماز میگی از نظرم اینا گفته ی خدا نیست خدا خیلی مهربونه تا وقتی بندش اذیت نکنی میبخشتت

اره نماز بوده 

من کسی رو اذیت نکردم اما خیلی اذیتم کردن 

به امید خدا
نماز میگی از نظرم اینا گفته ی خدا نیست خدا خیلی مهربونه تا وقتی بندش اذیت نکنی میبخشتت

خدای مهربون درست  ولی درکنارش حسابگره

ولی اولین چیزی ک تو اون دنیا ازش سوال میشه و بقیه اعمال طبق اون سنجیده میشه نمازه

اره نماز بوده من کسی رو اذیت نکردم اما خیلی اذیتم کردن

پس یه معذت خواهس ساده کن خدا میبخشتت اونا هم جوابشون میگیرن دنیا دار مکافته

فارسی حرف بزنیم😊       نه به کودک همسری    یک شخص معترض به قوانین سایت اقایون درخواست ندن

خدای مهربون درست ولی درکنارش حسابگرهولی اولین چیزی ک تو اون دنیا ازش سوال میشه و بقیه اعمال طبق اون ...

عزیزم من اعتقادی به اسلام ندارم 

برای کسی که مسلمان حرف شما صدق میکنه 

اره نماز بوده من کسی رو اذیت نکردم اما خیلی اذیتم کردن

عزیزم نماز مهم ترین رکن ایمانه همین ک دلت میخواد انجام بدی ینی پاکی تو قدم اول رو بردار خدا کمکت میکنه

نمیدونی چقدر نماز ب آدم حس خوب و سبکی میده