2777
2789

کسی میدونه؟

یا نه باید چند سال گذشته باشه

لطفا کسی اطلاعات دقیق داره بگه 

برای خودم نیست

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه‌ها شوخی کردیم خندیدیم. دیگه جدی بسه.

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

درکل مزایا زیاد نصیبت میشهتو جنگ جانبازم داشتیم؟

اره .اخه میگن باید چند سال گذشته باشه درست هست یا نه؟

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

اره .اخه میگن باید چند سال گذشته باشه درست هست یا نه؟

ن فک نکنم

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

اگر همسر جانباز با حداقل ۲۵٪ جانبازی باشید، طبق قوانین فعلی، سهمیه ایثارگران ۲۵ درصدی شامل حال شما می‌شود و می‌توانید از آن در کنکور استفاده کنید، به شرطی که ازدواج رسمی و ثبت‌شده باشد و مدارک لازم را از بنیاد شهید دریافت کنید43dcd9a7-70db-4a1f-b0ae-981daa16205443dcd9a7-70db-4a1f-b0ae-981daa162054.

⏳ اما نکته مهم این است که:

- نیازی نیست چند سال بگذرد؛ اگر ازدواج شما تا زمان ثبت‌نام کنکور رسمی شده باشد و بنیاد شهید تأیید کند، می‌توانید همان سال از سهمیه استفاده کنید43dcd9a7-70db-4a1f-b0ae-981daa162054.

- باید کد ۱۲ رقمی سهمیه ایثارگری را از بنیاد شهید دریافت کرده و در فرم ثبت‌نام کنکور وارد کنید43dcd9a7-70db-4a1f-b0ae-981daa162054.

⚠️ توجه داشته باشید که استفاده از این سهمیه فقط یک‌بار در هر مقطع تحصیلی مجاز است، حتی اگر بعداً انصراف دهید43dcd9a7-70db-4a1f-b0ae-981daa162054.

اگر خواستی، می‌تونم راهنمایی‌ات کنم که چطور مدارک لازم رو تهیه کنی یا سهمیه‌ات رو فعال کنی. دوست داری؟

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

اگر همسر جانباز با حداقل ۲۵٪ جانبازی باشید، طبق قوانین فعلی، سهمیه ایثارگران ۲۵ درصدی شامل حال شما م ...

اره عزیزم دوست دارم 

ممنون از راهنماییت 

بیام خصوصی؟