2777
2789
عنوان

طب سنتی؟؟؟

380 بازدید | 31 پست

سلام دوستان عزیز،میخواستم  نظرتونو درمورد طب سنتی بهم بگین،کسی بوده نتیجه گرفته باشه؟؟؟

اگر به معجزه اعتقاد نداری شاید فراموش کرده ای که خودت یک معجزه ای!

بله من

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

بنظر من دستورای غذایی سالمش و سبک زندگیش خ خوبه اگه ادم بتونه

اما درمورد درمان خ باید صبور باشی و اگه بیماری خ پیشرفت کرده باشه واقعا نمیدونم درمان میکنه یانه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه عفونت رحم داشتم .. ۲ سال هر دکتر میرفتم اصلا خوب نمیشدم تا اینکه رفتم پیش یه خانم دکتری که تا جای میتونه از طب سنتی دارو میده که با دو نسخه 

از عفونت شدید مزمن تبدیل شد به ۰ % عفونت

یعنی پاک پاک شدم

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
بنظر من دستورای غذایی سالمش و سبک زندگیش خ خوبه اگه ادم بتونه اما درمورد درمان خ باید صبور باشی و ا ...

ممنون دوست عزیز..

یه عفونت رحم داشتم .. ۲ سال هر دکتر میرفتم اصلا خوب نمیشدم تا اینکه رفتم پیش یه خانم دکتری که تا جای ...

واقعا؟؟داروهاش چیا بودن؟؟کدوم شهر هستید؟

یه چیزای خوب ممکنه داشته باشه ولی اکثرش خرافاته. طب سنتی پایه و اساسش غلطه. 

چرا خرافات؟یعنی چجوریه؟

اره خيلى خوبه البته دكترى كه خوب باشه والا سيستم بدنت رو ميزنه به هم  من كه راضى هستم

یعنی چجوری؟؟منظورتون از نظر طبع هست؟دارو چی استفاده کردین؟