2777
2789

برای اولین زایمان ؟سزارین باشه یا طبیعی؟اونوقت منظورش هرگناهی؟بعد اونوقت هرچه  مقدار گناهه هم کرده باشه فرقی نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق‌الناس که جزوشون نیست

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

اگه حق الناس نباشه و فقط حق خود خدا باشه 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

میگن گناهات ریخته میشه غیرحق الناس حالاچه مالی چه انسانی ونفسی

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

آره عزیزم

چون یه فرشته کوچولو به دنیا میاری

گناهان حق الله بخشیده میشه

و پاک هستی گناه های حق الناس هم بخشیده میشه اما باید خودت جبرانشون کنی مثلا دعاکنی واسشون یا گار ثواب بکنی به نیت اونا این چیزا

کلا زیاد سخت نگیر خدا همه رو دوس داره و میبخشه