2777
2789

سالها پیش وقتی ما عقد کرده بودیم شوهرم با پول خودش یه کارگاه خریده بود که از اول زده بود به اسم باباش . بعدها پشبمون شد ولی باباش ملک رو پس نمیداد الکی امروز فردا میکرد مثلا میگفت برم میافرت برگردم پس میدم یا الان کار دارم بعدا میام پس میدم . حتی واسطه فرستادیم باهاش حرف بزنه ولی سالها پیچوند تا اینکه منو شوهرم بدجور به مشکل خوردیم گفتم تو عرضه نداری مال خودتو پس بگیری یا برو با دعوا پس بگیر یا شکایت کن یه کار جدی کن . فکر کنم ۵ سال با شوهرم درگیر بودم تا اینکه چند ماه پیش گفت بابام اومده املاک و ۸۰ درصد ملک رو زده به اسمم. حتی یه اس ام اس بهم نشون داد که از سامانه املاک و مستغلات پیام اومده بود که معاملتون ثبت شده .گفتم چرا قولنامه رو نمیاری ببینم گفت تو املاک مونده شاهد بره امضا کنه. از من خواسته بود طلاهامو بفروشم که بالای کارگاهو بسازه منم باور کردم به اسمش شده طلامو فروختم و شروع کرد به ساختن. هرچی میگفتم قولنامه رو بیار میگفت فلان کس که شاهد بوده ملک از اول متل من بوده بهتره بره به عنوان شاهد معامله امضا کنه که نرفته . انقدر گیر دادم بهش که گفت امضا کرده ولی وقت نکردم بدم املاک قولنامه رو داداشم رفته گرفته

الانم هرچی میگم برو از داداشت بگیر مثلا میگه داداشم مسافرته یا مهمونیه ...

منم با خانوادش قطع رابطم نمیتونم آمار بگیرم تازه اگرم بگیرم اونا راستشو نمیگن یه روده راست تو دلشون نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم هرچی میگم برو از داداشت بگیر مثلا میگه داداشم مسافرته یا مهمونیه ...منم با خانوادش قطع رابطم ن ...

عزیزم برو تو سامانه myssaa.ir

با گوشی شوهرت برو اونجا کد ملیش بزن وارد شو میفهمی ملک به نامش شده یا نه

اشتباه پشت اشتباه، بابا مرد گنده کار کردی چیزی خریدی بزن به نام خودت،چطور میتونی بری زن بگیری یه ملک نمیتونه به نامت باشه؟ الانم یه ایرادی تو کارشه، دیگه باید تا الان تکلیفش روشن میشد الانم طلا و پس اندازتون رفت رو ملک پدرشوهر

الانم هرچی میگم برو از داداشت بگیر مثلا میگه داداشم مسافرته یا مهمونیه ...منم با خانوادش قطع رابطم ن ...

متاسفانه احتمال ۹۹ درصد همسرت دروغ گفته که غر نزنی و طلاهاتم بفروشی اشتباه کرذی باید میگفتی هروقت قولنامه رو اوردی اونموقع طلاهارو میفروشم