2777
2789

سلام دوستان اینجا کسی بوده که بدن یا صورتش دچار گوشت اضافه شده باشه من رو چونم به خاطر مشکلات هورمونی خیلی جوش میزدم همش رفت یکی موند و خیلی سفت و سخت شد یکبار لیزرc02 کردم دوباره برگشت 

۳ جلسه هم triamcinolone تزریق کردم داخلش اما زیاد تغییری نکرد 

کسی دکتر خوب تو همدان یا تهران میشناسه واسه این کار؟ 

یا روشی که بشه گوشت اضافه رو از بین برد 

اره من چونه ام دراورده بود ولی اینشکلی تر تمیز نبود 

انگار رفتی خالی برداشتی یه به علاوه افتاده بود روش 

خیلی رو اعصابم بود 

دکتر نرفتم بعد چند ساللل بهتر شده تقریبا الان هم سطح پوستمه 

اره من چونه ام دراورده بود ولی اینشکلی تر تمیز نبود انگار رفتی خالی برداشتی یه به علاوه افتاده بود ر ...

چیکنم ب نظرت دست نزنم؟ چون واقعا رو مخمه هی اعتماد  بنفسمو گرفته میترسم دس بزنم بدتر شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکنم ب نظرت دست نزنم؟ چون واقعا رو مخمه هی اعتماد بنفسمو گرفته میترسم دس بزنم بدتر شه

چند وقته زدیش بیشتر از سه چهار ماهه؟ 

چربی جمع نشده زیرش ؟

والا منکه دس زدم هی کندمش دوباره همونقدر می اومد بالا..

بی خیالش شدم خود ب خود رفع شد 

چند وقته زدیش بیشتر از سه چهار ماهه؟ چربی جمع نشده زیرش ؟والا منکه دس زدم هی کندمش دوباره همونقدر می ...

تقریبا ۲ سالی هست اول ی جوش بود سر بسته بعد شد این 

لیزر کردم رف باز درومد الان سفته