2777
2789
عنوان

کیا پوست شیر یا جان سخت رو دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدومبازی مرکب کره ای هست

اهاژانرش چیه ؟عاشقانه اس

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

هر دو رو دیدم

اول پوست شیر ببین 

بعد جان سخت

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
😂😂خیلی رویاییه؟

رویایی ک اره ی کوچولو..ببین خلاصش اینه ک ی زنوشوهر عااااششقق دارن با بچشون زندگی میکنن بعد بخاطر بدهی زنه میره با ی هلدینگ قرارداد ببنده ک مرده عاشقش میشه و اینو از خونه زندگیش میدزده و در نهایت دختره رو مال خودش میکنه بعد میمیره مالواموالش میرسه به دختره و دختره پولدار میشه فلان

تو در برابر چشمانم نیستی اما تمام انچه که میبینم تویی:>

همین ۳ که اومده رو دانلود کنسیزن ۳ واقعا جذابه از اول ببینی خیلیهههههکاش بجای پوست شیر مزخرف وانرژی ...

هعیییی ای داد ای داد

اوه اوه دوتاشم میخوای ببینی هرکدوم اول ببینی با این حال غمگین میشیدوتاش پشت هم دیگه داغون

الکیییی..اینقدر رنده میکنه؟