2777
2789
عنوان

آیا تتو داشتن چیز بدیه

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 34 پست

اسی غیر مستقیم ازش بپرس که اگه یک روز ببینه رفتی بی اجازه تنو زدی چیکار میکنه

«وقتی قلبت را بر آنچه می‌خواهی متمرکز کنی، من شروع به چیدن ستاره‌ها برایت می‌کنم. فقط انتخابت را بکن و شاهد آشکار شدن معجزه‌ها باش.» "کائنات"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تتو داشتن به معنای بد بودن نیست ولی قطعا مامانت میفهمه اصلا نمیشه چیزی ازشون پنهان بشه

وااااای توروخدا نگو 

وقتی میگی می‌فهمه مو‌ به تنم سیخ میشه 

وقتی مانتو کوتاه پوشیدن رو دلیل بر خوب نبودن می‌دونه دیگه تتو جای خود داره 

وااااای توروخدا نگو وقتی میگی می‌فهمه مو‌ به تنم سیخ میشه وقتی مانتو کوتاه پوشیدن رو دلیل بر خوب نبو ...

چی بگم والا به نظرم کم کم باید بهش بگی اگر خودت بگی خیلی بهتره تا اینکه خودش بفهمه 

من خودمم داداش و خواهرم رو بزرگ کردم به خاطر این میفهمم مامانا چه حسی دارن و چه طوری فکر میکنن 

مامان منم مخالفه اما امسال تتو میزنم حتمیه

بنظرم اکه یه طرح ساده کوچیک باشه یه جایی که خیلی تو دید نباشه واقعاااا ایراد نداره 

رو دلت نمی‌مونه ، الان من قدیما وقتی یکی رو می‌دیدم تتو داره انقد حسرت می‌خوردم ولی الان دیگه رو دلم نیست ، با همون طرح کوچیک 

بنظرم اکه یه طرح ساده کوچیک باشه یه جایی که خیلی تو دید نباشه واقعاااا ایراد نداره رو دلت نمی‌مونه ، ...

طرح کوچک دوست ندارم زیاد

ولش کن من کار خودمو میکنم دوست داریم تتو هم میزنیم

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

وااای پس مامانت زیادی گیر میدهنمیدوننمچیز بدی نیست طرز فکر اشتباهه

حتی زنگ زدم پرسیدم ازدفتر  مراجع تقلید یه همچین چیزی 

گفت اشکال ندارد نه برای نماز نه هیچی ،ولی مامانم معتقده کسی که تتو داره خرابه 💔🥲😂

نه بد نیست بفهمه هم نهایت دعوا می‌کنه بعد یادش می‌ره به نظر من حتی اگه مشخص هم باشه بد نیست بالاخره ...

هوووووف کاش مثل شماها فکر میکرد 

فقط خدا می‌دونه چقدر عذاب میکشم 

چی بگم والا به نظرم کم کم باید بهش بگی اگر خودت بگی خیلی بهتره تا اینکه خودش بفهمه من خودمم داداش و ...

آخه مامانم آدم بی منطقیه ، سنش بالا نیست ۳۹ سالشه ولی مثل یه آدم ۷۰ ساله فکر می‌کنه ، مثلا هیچوقت فکر نمیکنه که یه تتو کوچیک که یه جای خصوصی هست که هیچکی نمی‌بینه چه آسیبی به آدما میزنه؟ 

بنظر من که تتو داشتن خیلی قشنگ و خاصه منم چندتایی دارم

هعععی خوشبحال اونایی که ماماناشون واقعا مامان هستن 

مامان من از مادری فقط غذا درست کردن و پرستاری کردن رو بلده 

اگه بدونی وقتی تتو رو با کلی ذوق زدم‌ فقط میخواستم به مامانم نشونش بدم ولی میدونستم سر از تنم جدا می‌کنه 

آخه مامانم آدم بی منطقیه ، سنش بالا نیست ۳۹ سالشه ولی مثل یه آدم ۷۰ ساله فکر می‌کنه ، مثلا هیچوقت فک ...

چی بگم اخه الانم بفهمه دیگه کاری از دستش بر نمیاد نهایت دعوا و قهر و کتکه 

خودت کم کم بهش بگو اگر خاله ای کسی هست که با شما هم عقیده هست به اونم بگو باهاش حرف بزنه