2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم هم ازدست شوهرم هم کیست دارم.

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 52 پست
خب پس تو دیگه نباید بگس ۳ سال اقدامم اقدامتو از زمانی حساب کن که شوهرت بهبود پیدا کرده حتما واریک ...

نه واریکوسل نداره بخاطرورزش مداوم دوچرخه وتغذیه ناسالم وکشیدن سیکارضعیف شده بود.الان یه مدته روزهاورزش میکنه ومیدوه خوب شده.

فردابعدازظهربزنم دیرنیست؟؟ازخودم بزنم خطرناک نیست؟؟ بعدقیمتش چنده؟؟

امپول ازاد سازیه دیگه.فولی های بزرگتم ازاد میکنه که کیست نشن.خارجیه.دوتاش هفتاد تومن.ولی حرف نداره امپولش.ایرانی نخر هیچ وقت داروهاتو.

فکر نکنم خطری داشته باشه.فولی هاتو ازاد میکنه دیگه

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران بودی میگفتم بیای صارم.از روز دو پریودی کنترلت میکنن تا روز اقدام.یه سونو روز دو.یه طونو روز نه ...

حیف نیستم موقعیتش روهم ندارم.این آمپول که گفتی فردابزنم دیرنیست؟ امروزروز13پریودم بود.بعدقیمتش چقدره؟؟

امپول ازاد سازیه دیگه.فولی های بزرگتم ازاد میکنه که کیست نشن.خارجیه.دوتاش هفتاد تومن.ولی حرف نداره ا ...

دستت دردنکنه بابت راهنمایت توخودت هم استفاده کردی؟؟

حیف نیستم موقعیتش روهم ندارم.این آمپول که گفتی فردابزنم دیرنیست؟ امروزروز13پریودم بود.بعدقیمتش چقدره ...

نه فردا خوبه.حتما بزن و فرداو پس فرداش اقدام کن.خودتم استراحت کن و نشاسته بخور دو سه روز .هفتاد تومن دوتاش عزیزم.

دستت دردنکنه بابت راهنمایت توخودت هم استفاده کردی؟؟

من این ماه استفاده کردم.یه کیست سه سانتی هم داشتم .رفتم سونو دو روز بعد امپول.هم فولی ها ازاد شده بود.هم کیستم از بین رفته بود.منتها من این ماه اصلا استراحت نداشتم.شنبه روز ازمایشمه

نه فردا خوبه.حتما بزن و فرداو پس فرداش اقدام کن.خودتم استراحت کن و نشاسته بخور دو سه روز .هفتاد تومن ...

خیلی ممنون عزیزم امیدوارم کردی.میگم نشاسته روزی یه قاشق کافیه بخورم؟؟؟

اره یه قاشق حل کن تو لیوان صبحها بخور.به پخته هم خوبه

به روپختم چطوربایدبخورمش؟ منظورم اینه که صبح هابخورم؟؟ بعدش من هروقت که سنومیکردم اندومتررو9میگفت ولی این گفت 7یعنی میشه تغییرکنه؟؟ الان این 7کمه؟؟

‍ 🔴 مراقبت های قبل و بعداز لقاح

⚜ @elhamnejatiyan  ⚜

♻️مراقبتهای قبل و بعد از اقدام به بارداری

🍂توکل به خدا

🍁خوردن آب و نشاسته از روز لقاح تا 3 الی 4 روز

🍂خوردن به و مربای به ، به لانه گزینی کمک میکنه البته بهترست که به را خام نخورید.

🍁دفع استرس و حفظ آرامش

🍂خوردن ملین هایی مثل آلو و انجیر

🍁قبل از اقدام میتوانید از قرصهای مکمل و تقویتی مثل مولتی ویتامین، امگا3، ویتامینC, ویتامینD, روی، ویتامینE, سلنیوم، کیوتین استفاده کنید. قبل از انتقال هردو برای خوردن ویتامینها میتوانید با پزشکتان مشورت کنید یا از داروخانه کمک بگیرید.

🍂ویتامینD به لانه گزینی کمک میکند.

🍁قبل از لقاح خوردن آواکادو

🍂از روز اقدام آناناس را 5 قسمت کرده و روزی یک قسمت میل کنید.

🍁خوردن انار به لانه گزینی کمک میکند.

🍂قبل از اقدام از گرمی و بعد از لقاح از سردی استفاده کنید.

🍁قبل از لقاح : جوانه گندم _ کلپوره_ سیاهدونه_ دارچین و عسل_ معجون_ خرما_ چهار مغز_ شیرموز و عسل و سیاهدونه_ مخلوط عسل و دارچین

🍂بعد از لقاح : نخوردن گرمیجات و ادویه_ خوردن سمنو_ سوپ_ روغن زیتون_ ماکارانی_ سیب زمینی و پودر جوانه گندم برای لانه گزینی

❌کنجد ، آویشن، آبغوره، زرشک، زعفران ، دارچین، عسل، خرما بعد از اقدام ممنوع❗️

🍁خوردن ژل رویال توسط هردو قبل از انتقال

🍂بعد از اقدام نخوردن غذاهای نفاخ

🍁خواندن قرآن، دعای ناد علی، حدیث کسا، سوره واقعه، آل یاسین، جامعه کبیره، سوره حجرات، حشر، یاسین

🍂14 روز روزی 1000 مرتبه صلوات هدیه به چهارده معصوم

🍁ورزش یوگا برای دفع استرس

🍂ورزش ایروبیک مهمترین عامل در خونرسانی رحم و دور شدن از استرس و دریافت انرژی مثبت

🍁 2 شب قبل از اقدام بستن زیر دل با مخلوط عسل و سیاهدونه و دارچین

@Elham_nejatiyan

به روپختم چطوربایدبخورمش؟ منظورم اینه که صبح هابخورم؟؟ بعدش من هروقت که سنومیکردم اندومتررو9میگفت ول ...

نه عزیزم از ۶ تا ۱۰ خوبه واسه روز سیزده.تا اقدام میشه ۷.عالی میشه.توکل به خدا.انشاالله مادر میشی همین ماه.فقط الکیییی غصه نخور

نه عزیزم از ۶ تا ۱۰ خوبه واسه روز سیزده.تا اقدام میشه ۷.عالی میشه.توکل به خدا.انشاالله مادر میشی همی ...

بخداالان باهات حرف زدم یکم آروم شدم داشتم ازغصه دق میکردم.فکرکنم شوهرمم خیلی ناراحت بودکه زودخوابید.

بخداالان باهات حرف زدم یکم آروم شدم داشتم ازغصه دق میکردم.فکرکنم شوهرمم خیلی ناراحت بودکه زودخوابید.

چرا ناراحت میکنی خودتو اخه.اینجوری اصلا انرژی نمیمونه واسه بقیه راه که.محکم باش و هیچ وقت خسته و ناامید نشو.منم یه ساله اقدامم.pco شدیدم.یه ماه با دارو فولی دارم.باردار نمیشم .چون اصلا با امپولای دیگه ازاد نمیشد.ماه بعدش ال دی میخورم.دوباره روز از نو روزی از نو.اولین ماهه ازاد شده فولیم 😁