2777
2789
منم قدم 158پایین تنم پره،هم رون هم باسن،باشوهرم بحث دارم سرمانتو پوشیدن،میگه همه ی نگاه ها به پایین ...

ببین این مشکل رو تا آخر عمر اون باید حمل کنید مگر اینکه یا هیکلتون رو فیت کنید یا پایین تنه رو ورزش بدید که چربی های اضافه آب بشن

اگر حس می‌کنی این موضوع اذیتت می‌کنه، می‌تونی لباس‌هایی بپوشی که جلب توجه کمتری داشته باشه. مثلا پوش ...

ببین شونه ندارم اسخون بندیم ریزه شل هم میپوشم افتصاح انگارب گونی پوشیدم. 

هرچه دارم از خداست  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگفتم پهن نباشه ناسالنی،گفتم اگه پهن باشه سالنی،بعضیا با ورزش باسن را کوچک میکنن بعضیا ژنتیکی باسن ک ...

خب اگه پهن باشه سالمی یعنی پهن نباشی مریضی 

باسن پهن در هر صورت زشته من نمیپسندم‌ 

❤️🦋

داخل جامعه ایران ناجورع داخل خارج عضله س که خیلی ها تلاش میکنن بدستش بیارن ولی بعضیا ژنتیکی دارنش

منم وزن کم‌کنم ندارم ولی خب لاغرم نمیشه اخه. قدمم‌کوتاه

هرچه دارم از خداست  
این بستگی به ذات آدم داره که چقدر کثیف باشه

آره دیگه یه مرد پاک که همچین کاری نمی کنی،به هرحال زنا که نمی تونن مردای کثیف رو از جامعه حذف کنن،ولی می تونیم درست بپوشیم که جزء خیالبافیای تو تخت خواب یه عوضی نشیم

آره دیگه یه مرد پاک که همچین کاری نمی کنی،به هرحال زنا که نمی تونن مردای کثیف رو از جامعه حذف کنن،ول ...

من این حرف شمارو نه تایید میکنم نه تکذیب به هرحال هرکسی راهکار خودش رو داره و نظر شماهم قابل احترامه

آره دیگه یه مرد پاک که همچین کاری نمی کنی،به هرحال زنا که نمی تونن مردای کثیف رو از جامعه حذف کنن،ول ...

خب باسن جز زیبایی یه خانم به حساب میاد و مرد ها هم نمیتونن تو جامعه چشمشون را ببندن.  به نظر من اونی که نگاه میکنه باز خیلی بهتره از کسی که مزاحم میشه و... 

من همه خانوادم باسن بزرگ دارن ولی خب قدشون بلنده ولی بازم به قول اسی مرکز توجه ان و بده بنظرم

خیلی هم خوبه  ،  اندام جذاب بهتره.  باسن هم جز زیبایی های خانم به حساب میاد😜