2777
2789
عنوان

خواهرم به بابام گفت حروم😭😭😭😭

388 بازدید | 22 پست

تاپیکای قبل گفتم بابام خیانت میکنه این خواهر فضولمم سرک کشید تو گوشیش همه چیو دید

الان با بابام دعواش شد گف حرومزاده قبلش بابام همش میگه میخوام برم طلاقت میدم...😭😭هرچی دهنش دراومد گفت خیانتکار...خواهرم گفت

خراب شد همه چی😭😭این خواهربیشعورم ۱۶سالشه سن حساااس پریودم بود دهنش دراومد گفت

هروقت پریود میشه ما تو خونه مون ی جنگ جهانی داریم

بابامم تا میخواست خواهرمو زد

ابرو نداریم تو این محل😭😭فقط خدا به مامانم صبر بده خسته شدم از این زندگی

ی بار جدا شده بودن بابام التماس کرد دوباره مامانم برگشت

این زندگی به ی چیز بنده😭💔مامانم ب خاطر بخت ما برگشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر بخت شما. هر کی بیاد خواستگاری بفهمه باباتون الت سرگردانه. قطعا دلش نمیخواد با همچین خانواده ای وصلت کنه و اگرم وصلت کنه هر روز دخترو و به چوب پدر میزنه. مادرت باید اینبار طلاق  بگیره و تمام کنه این حقارت رو به خاطر حرف مردم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

متاسف شدم بابت شرایطی ک پیش اومد

برا پدرت ک حرمتی نداره

خواهرت ک کتک خورد تو پریودی

مادرت که میسوزه و نمیتونه اتیشش رو خاموش کنه

دیگه همه چی خرابه سعی بشه قال و جنگ و دعوا نشه

خدا رو چه دیدی

ولی هرچی باشه پدرشه💔بابام بهونه خوبی اومد دستش که بره

چون پدره مجوز داره خیانت کنه؟

دختر تو این سن هم حساسه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ