2777
2789

سلام

من بچه اولم داشت حدودا ۴سالگی میبردمش گفتار درمانی حدودا ۶ماه و خداروشکر جواب داد

بچه ی دومم هم درگیرشه ولی متاسفانه دیر شروع کردم از ۶سالگی میبرم گفتار درمانی الان یک سال و نیم میشه ولی نتیجه نگرفتم

خیلی هم نگرانم هرچی تمرین بود انجام دادیم

حس میکنم بزرگ شده تاثیر نداره

سلاممن بچه اولم داشت حدودا ۴سالگی میبردمش گفتار درمانی حدودا ۶ماه و خداروشکر جواب دادبچه ی دومم هم د ...

عزیزم خداروشکر برا پسر اولت وایشالله پسردومتم خوب بشه مگه پسر دومت از چندسالگی لکنت گرفت،ـمیشه راهکارایی که انجام میدیو تو خونه بهم بگید؟

بعد گفتاردرمانی میبری باهاش چکارایی میکنن؟

من هنوز جلسه اولشهـ

ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خداروشکر برا پسر اولت وایشالله پسردومتم خوب بشه مگه پسر دومت از چندسالگی لکنت گرفت،ـمیشه راهکا ...

تقریبا ۴وسال نیمش بود شروع شد

کلی تمرین و بازی میده هرهفته

تو جلسه. خود گفتار درمان انجام میده بعد اخر جلسه به منم اموزش میده که کار کنم و هفته بعد گزارش کار میخواد