2777
2789

ما یک ساعت فاصله داشتیم اخرهفته پیش هم بودیم موقع رفتن بغض میکردم

الان عروسی کردم دقیقا در برابر خونوادم همینم

اخرهفته ها میرم خونه مادرم اینا یا اونا میان

وقتی میخان برن غمم میگیره

معلم مهر ۱۴۰۴ برام دعا کنید
تحملش سخته، واقعا. ولی واقعیت اینه که باید خودتو مشغول کنی. تا وقتی که با هم نیستید، روی چیزای دیگه تمرکز کن که ذهن تو پرت بشه. شاید به خودت بگی «چرا اینجوری میشم» ولی یه جور روتینه که از جدایی اذیت می‌شی. کم کم عادت می‌کنی. سعی کن وقتای دوری بیشتر با خودت وقت بگذرونی، با آدمای دیگه صحبت کنی، کاری پیدا کنی که حواست رو پرت کنه. هیچ وقت این جدایی‌ها همیشگی نیست، پس کمی صبر کن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه همسرت بابِ دلت باشه زیاد اون سختیه به چشم نمیادولی خب من خودمم خیلی وابستم به خونوادم احتمالا او ...

مشکل اینجاست اول که آدم میخواد ازدواج کنه مسلما همسر باب دل هست ولی بعد ازدواج خیلیا تغییر میکنن

همش بحثمون میشد

بعد که همو می‌دیدیم همه چی یادمون میرفت 

دوباره بعد رفتن من به خوابگاه بحثا شروع میشد

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
ما منتظر خونه ایم حتی شده ی فرش میندازیم وسطش میریم توش البته ک هر دومون ازدواج دوممون هست دقت کردی ...

الهی عزیزدلم امیدوارم خوشبخت باشین همیشه

اره بخدا خیلییی زود میگذره🥲

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
اخی عزیزم چقد شرایطتون مثل شرایط منه...ماهم قراره شهر نامزدم زندگی کنیممنو مامانم ب شدت وابسته ی همی ...

منم چون اونجا غریبم نمیزارن تنها بمونم امیدوارم زودتر همه چی اوکی بشه🥲

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
عزیزم ببخشید میپرسم چون منم تو مرحله آشناییم.خواستم بپرسم رابطتون چطوریه؟مثلا بوس و بغل دارید؟اسی اگ ...

ما چند سال باهم تو رابطه بودیم الان نامزدیم

تقریبا ۶ ۷ سال

ولی چون واقعا دوسم داشت و برا ازدواج میخاستم هیچوقت ازم نه رابطه خاست نه اصلا حرفشو زد

ولی الان که نامزدیم اره بغل و بوس و اینا داریم

بااینکه صیغه محرمیت نخوندیم

ولی مثلا اون روز که رفت موقع خدافزی مامانم کنارم بود دستمو گرفت بوسید بعدش پیشونیمو بوسید

ولی جلو کسی دیگه راحت نیستیم زیاد

ما یک ساعت فاصله داشتیم اخرهفته پیش هم بودیم موقع رفتن بغض میکردمالان عروسی کردم دقیقا در برابر خونو ...

الهی🥲🥲

ما چند سال باهم تو رابطه بودیم الان نامزدیمتقریبا ۶ ۷ سالولی چون واقعا دوسم داشت و برا ازدواج میخاست ...

من اوندفعه بوسم کرد(لب) بدون اجازه بعد خیلی دعواش کردم 

الان حس میکنم بعد اونروز سرد شده ازم😢

دوماهه نامزدیم سنتی

کاربری دو نفره🤝🏻🤍من و نرگس👭🌸