2777
2789
عنوان

دوره فن بیان

71 بازدید | 14 پست

شرکت کردی تا حالا؟مفید بود؟ پیش کدوم استاد؟

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا تهش رو رفتم ۳ ترم بودماهی ۳۰۰ و خورده ای

بی خوددددد

بیشتر مجری گری یادمون می داد

استادش معروف نبود تو فرهنگسرا رفتم‌ولی اون خودش توی رادیو اصفهان بود

باشد که اشک بعدیتان، اشک شوق باشد.🍀 

من تا تهش رو رفتم ۳ ترم بودماهی ۳۰۰ و خورده ای

کی ؟ الان ک یکی میگفت ۱۵ ملیون ۲ ماهه! 

چطور بود مؤثر بود؟

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
من دوستم رفت یک جلسه من همراهش رفتم خیلی مسخرهه بود ۳ تومنم از دوستم گرفته بود گفتم خدایی پول به چ ...

چطور رود مگه؟

کی ؟ الان ک یکی میگفت ۱۵ ملیون ۲ ماهه! چطور بود مؤثر بود؟

نه بابا 

البته من فرهنگسرا دولتی می رفتم 

ولی خودش یه موسسه داشت . یه بار یکی از شاگرداشو دیدیم می گفت خوب نیست. پیشتر به درد اونایی‌می خوره که خجالتین . هی باید موضوع کنفرانس بدی. من پررو بودم بدردم نخورد

باشد که اشک بعدیتان، اشک شوق باشد.🍀 

من شرکت کردم ولی فقط باید خودت تمرین کنی همش به خودت مربوط میشه

در کل موثر بود روی کلامت؟ چقدر هزینه کردی؟

چطور رود مگه؟

ببشتر مثل مجری گری بود 

همش دلقک بازی در میورد اخه پانتومین بدرد چی میخوره 

یکی تو اینستا هست خانمی اون خیلی خوبهه 

فن بیان باید یادت کجا چه حرفی بزنی

چطور خجالتت کناز بزاری  و ....این همش‌بازی می‌کرد و شعر  باید حفظ می‌کردن 

همش ازشون شعر می‌پرسید!!