2777
2789
عنوان

باراداری با بی بی چک‌ منفی

74 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

بعد از ۱۹ روز از پاکی بی بی چک گذاشتم منفی بود

زود گذاشتم؟

دیگه حتمی منفی هست؟ یا بارداری امکان داره؟

کسی بوده با بی بی چک منفی باردار بوده باشه؟

آخه یه سری حالت ها و علائمی دارم که منو به شک انداخته که باردارم؟پریود میخوام بشم؟کیست دارم؟

نمیدونم چمه

دیشب تا صبح از حالت تهوع خواب نرفتم و همش سرگیجه دارم

ترشح هم زیاد شده

حالت تهوع دارم

شبیه علائم بارداری بچه اولم هست اونموقع هم اینطوری بودم فکر میکردم کیست هست بعد که دیگه پریود نشدم رفتم دکتر دیدم باردارم...

جلوگیری نداشتم و تو اقدامم تقریبا

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️

بیبی چک که هیچی،دوستم،آزمایش بارداریشم منفی بود،رفت مکه و برگشت ،بازم پرید نشد .رفت سونو،فهمید سه ماهه بارداره🙄🙄جالب این جاست من همون اول قبل از بیبی چک و آزمایش بهش گفتم:تو بارداری...قیافه ت یه جوریه..باور نمیکرد...می‌خواستم بعدش مطب بزنم😄😄

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

بیبی چک که هیچی،دوستم،آزمایش بارداریشم منفی بود،رفت مکه و برگشت ،بازم پرید نشد .رفت سونو،فهمید سه ما ...

من چیکار کنم

رو اعصابمه این شک ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست داری باردار باشی یا می‌ترسی از بارداری؟

باردار باشم‌خوشحال میشم خیلی

فقط میترسم باز کیست تخمدان باشه

توکل بر خدا

باردار باشم‌خوشحال میشم خیلیفقط میترسم باز کیست تخمدان باشهتوکل بر خدا

الهی به حق علی اصغر امام حسین علیه السلام حاجت روا بشی عزیزم.اگه الان باردار بودی و پسر بود ،اسمشو علی بذار😉😘

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

الهی به حق علی اصغر امام حسین علیه السلام حاجت روا بشی عزیزم.اگه الان باردار بودی و پسر بود ،اسمشو ع ...

🌸🍃🌸🍃🌸🍃

الهی شما هم حاجت روا باشین