2777
2789
عنوان

چینگده بده این دوره بعد کات

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 28 پست
من به یکی بعده اون اعتماد دارم طرف هم منو خیلی دوس داره ولی هنوز اونو فراموش نکردم نمیدونم کی فراموش ...

اگه یه کم مونده فراموش کنی با این جدیده اشنا شو 

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه هفتس رفته.. یک هفته اول خیلی سخت بود.. الان دیگ بهتره.. تا ماه دیگ کلا فراموش.. ولی گهگاهی دلم ...

اره بابا تو اینستا هم همینو میگن ما فراموش میکنیم اونا تازه یادمون میفتن برمیگردن ما نمیخوایمشون💪

دلت خوشه ها😂😂😂تا ماه دیگه کلااا فراموش؟مام همین فکرو میکردیم

من همین الانشم موفق شدم شماها نمیدونم ولی من فراموش میکنم.. یادم میمونه ها اما اون وابستگی ودلتنگی وگریه واینا دیگ نیس.. 

من همین الانشم موفق شدم شماها نمیدونم ولی من فراموش میکنم.. یادم میمونه ها اما اون وابستگی ودلتنگی و ...

بخدا اولش بره منم گریه و دلتنگی نبود همون چن هفته ی اول بعد ماه دوم سوم کلا شروع میشه

چی بگم ایشالا ک بتونی خوشحال میشم واقعا ببینم یکی قوی بوده و تونسته

قبلا برگشته ؟؟؟برا من اره ،برا همینم دلم خوشه برگرده

راستش مقصر من بودم انصافا پسر خوبی بود قصد ازدواج بود.. هی گفتم میمونی براهمیشه. گفت اره هی گفتم قسم بخور درماه شاید ده بار قسم میخورد اخرش عصبی شد گف چقد قسم.. بی اعتمادی وفلان گوشی روم قط کرد پیاما وزنگا به زور ج میداد بیخبر رفت خارج برادرمان پاهاش.. الان نزدیک سه هفتس.. البته اونم مقصر بود من بیشتر بعید میدونم برگرده.. اینجور قهر اولین بار بود.. قبلنا سریه روز میومد.. ایران میاد.. ولی اینکه سمتم بیاد بعید میدونم 5050هست

راستش مقصر من بودم انصافا پسر خوبی بود قصد ازدواج بود.. هی گفتم میمونی براهمیشه. گفت اره هی گفتم قسم ...

خب چرا هی خواستی قسم بخوره؟بی اعتمادی کلا فکر کنم،تا برمیگرده اینو حلش کنا،میگی قصدش ازدواج بوده فکر نکنم راحت بره ،میگن بعد چند ماه برمیگردن پسرا

خب چرا هی خواستی قسم بخوره؟بی اعتمادی کلا فکر کنم،تا برمیگرده اینو حلش کنا،میگی قصدش ازدواج بوده فکر ...

خیلی اخلاقش خوب بود اونروز صبح شرایطی پیش اومد گفتم میمونی گفت اره.. گفتم قسم بخور بعد اون عوض شد گف قسم میخورم اما دیگ اون محمد قبل نمیشم همونم شد.. خیلی گف عوض شو این عادتتو بزار کنار.. روز اخر گوشی روم قط کرد ریجکت وداد زد.. بعد 11روز فهمیدم رفته فرانسه.. گوشیش دست ابجیشه اون گف ن خبر داد ن خدافظ گف.. فک نکنم برگرده.. اگه بیاد عالیه مهرش آسیب دیده بود احتمال فلجیش بود.. خبر نداد زهرا من میرم چن ماهی نیستم بعدا میام.. دلم میگه نمیادش

خیلی اخلاقش خوب بود اونروز صبح شرایطی پیش اومد گفتم میمونی گفت اره.. گفتم قسم بخور بعد اون عوض شد گف ...

ای بابا این پسرا یهو میان یهو میرن ،امیدوارم اگر خیره بیاد🫠