2777
2789
عنوان

چینگده بده این دوره بعد کات

157 بازدید | 28 پست

😫😫😫😫دوست دارم زود برسم ته کات،الان اونجام که عقلم داره سرجاش میاد نمیخوام دیگه پیام بده و پیام بده جواب نمیدم ولی خب قلبمم هنوز سراغشو میگیره😐

ولی خب عقل زورش بیشتره الان واین هم دلم میگیره هم خوشحالم💔

انقد دودلیه بدیه😂😂تا من باشم دیگه کراش نزنم یا دیدم طرف شعورش قد نخوده بای بای کنم 

شانس ندارم کلا از رابطه عاطفی بخدا🤳

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پیام بده محترمانه تموم کن.دلایلت رو هم بگو و آخرش بهش بگو که پسر خوبیه ولی مناسب هم نیستید. رک حرفتو بزن .محترمانه باشه ولی نه اینکه تخریب بشه. اگه ول نکرد پیله شد اونوقت جوابشو نده و بلاک کن

یه پیام بده محترمانه تموم کن.دلایلت رو هم بگو و آخرش بهش بگو که پسر خوبیه ولی مناسب هم نیستید. رک حر ...

تموم کردیم عزیزم فکر کنم ده روز میشه🫠برا همین حالم بده هنوز وامیدوارم هنوز که برگرده وآدم شده باشه

[QUOTE=387714855]تموم کردیم عزیزم فکر کنم ده روز میشه🫠برا همین حالم بده هنوز وامیدوارم هنوز که برگرده وآدم شده باشه[/QUفکر کردم از چشمت افتاده میخوای تموم کنی. پس اگه اینجوریه دوره سختیه درک میکنم از ته قلبم...

[QUOTE=387714855]تموم کردیم عزیزم فکر کنم ده روز میشه🫠برا همین حالم بده هنوز وامیدوارم هنوز که برگر ...

اره خیلی هی میخواییش نمیخوایش

اونجایی که با یه ادم بیشعور میری تو رابطه واسه اولین بار و بعد اون هیچ ادم با شعوری زخم اونو نمیتونه ...

ااااره ،من اعتمادی به پسرا ندارم دیگه،به ابراز علاقشون،حمایتشون،پیگیریشون ....تهش گند میزنن

ااااره ،من اعتمادی به پسرا ندارم دیگه،به ابراز علاقشون،حمایتشون،پیگیریشون ....تهش گند میزنن

من به یکی بعده اون اعتماد دارم طرف هم منو خیلی دوس داره ولی هنوز اونو فراموش نکردم نمیدونم کی فراموشم میشه…