یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
قدر پدرتو بدون. یه روزی میرسه که حتی دلت میخواد بود و دعوات میکرد. چند سال پیش وقتی کم کم حس کردم داره صدای پدرم یادم میره خیلی حالم بد شد. چقدر اون شب گریه کردم.
پدرم ۱۶ سال پیش ماشین بهش زد و فوت شد. یادم چند روز قبل فوتش الکی سر یه اشتباه که خودم کرده بودم باهاش دعوا کردم. امیدوارم منو ببخشه منکه هنوز خودمو نبخشیدم
ببخشیدمیپرسم اون کاشت چیه اون خدالعنتش کنه چیه چرا مارو سر گردون می کنی دختر
منظورم اینکه کاش اون زمان که زنده بود یه ماه خونه نبود ما نفس میکشیدیم خیلی اذیتمون کرد دست بزن داشت بد دهن بود بیچاره مادرم بیچاره خودم خیلی دلم به حال خودم میسوزه یادمه یه بار خواب بود برادرم منو اذیت کرد من یه دفعه جیغ کشیدم بابا از خواب بیدار شد منو از موهام بلندم کرد و کوبوند زمین یادمه صورتم از فشار موهام ورم کرده بود
بیکار بود دائم خونه بود ما خیلی کمبود داشتیم چرا ما رو به این دنیا اورد 🥺🥺
حالا مامان من تو خونه خیلی زحمت میکشها ولی سر هرچیزی عصبانی میشه بیشتر وقتها اخموعه با بابام. عصبانیه ازش. یه وقتهایی حق داره ها ولی یه وقتهایی خیلی گیر میده مثلا عین رییسا وقتی غذا آمادست بایام باید سریع بیا. میگه دو دقیقه وایسا الان میام میگه همین الان . یه کم انگار بابام ازش میترسه ولی راستش بابام هم تنبله لجشو درمیاره . مثلا میگه فلان چیزو بخر طول میده عین ادم بیحالاست حال کار کردن نداره . میدونم بنده خدا مادرم خیلی زحمت میکشه ولی یه وقتهایی زیادی کار میکنه با اینکه نیاز نیست زیادی خودشو به زحمت میندازه بابام ادم شکمویی نیست با یه نون و پنیر هم سیر میشه ولی مامانم حتما باید خودشو به زحمت بندازه غذای خوب درست کنه جالبه اگه بابام نخوره عصبانی میشه بابام مثلا عسل دوست داره شبا مثلا یه لقمه نون و عسل میخوره مامانم عصبانی میشه کلا خیلی عصبیه مخصوصا نسبت به بابام . بابام زیاد بیرون میره مامانم زیاد خونه میمونه اخه خودشم زیاد بیرونی نیست کلا مادرم غیر قابل تحمله
منظورم اینکه کاش اون زمان که زنده بود یه ماه خونه نبود ما نفس میکشیدیم خیلی اذیتمون کرد دست بزن داشت ...
متاسفم برا اتفاقایی که افتاده میدونم وقتی ی ظالم بالاسرآدم زندگی چه جوریه ولی به این فکرکن که خدا کمکتون کرده ودست این ظالم از دنیا کوتاه کرده دیگه سعی کن کمتربه گذشته بری وبیشترتلاش کنی سر کاربری وخودت واسه خودت چیزایی که دلت میخواست بخری رو تهیه کنی
همیشه آب طلب نکرده مراد نیست گاهی بهانه ایست که قربانیت کنند
متاسفم برا اتفاقایی که افتاده میدونم وقتی ی ظالم بالاسرآدم زندگی چه جوریه ولی به این فکرکن که خدا کم ...
ممنونم
ازدواج کردم و بچه دارم خداروشکر زندگیم خوبه
ولی داغون زندگی مادرم و برادرامم مادرم که مریضه دائم ناله میکنه برادرمم که با تحصیلات بالا اعتیاد به قرص پیدا کرده ماه پیش رفته بود کُما خدا میدونه چی به سرمون اومد 🥺
من همه اینا رو مقصر پدرم میدونم یه جا تو زندگیم حس نکردیم پدر داریم بیچاره مادرم که با چه بد بختی یبرامون لباس تهیه میکرد