baran98890 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 246 عنوان سلام با معدل هفده و خورده ای میشه دبیرستان دولتی رشته انسانی ثبت نام کرد 70 بازدید | 10 پست هدفی ندارم ، انگیزه ای هم برای درس خوندن ندارم مقصود تویی کعبه و بتخانه بهانه... 1404/04/19 | 21:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marjanilaomid عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 1676 رشته انسانی خیلی رشته ی سختیه عزیزم آسون نیست معدل من ۱۹ و نیم بود شد ۱۶ شمارو دیگ نمیدونم میتونی یا ن دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است .......
nafaseshoonam عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 2429 آره بابا ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶
baran98890 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 246 رشته انسانی خیلی رشته ی سختیه عزیزم آسون نیست معدل من ۱۹ و نیم بود شد ۱۶ شمارو دیگ نمیدونم میتونی یا ... اگه برم میخونم که کنکور قبول بشم ، من معدلم ۱۹ و خورده ای بود برای ترم اولم ، حوصله نداشتم که دیگه نخوندم مقصود تویی کعبه و بتخانه بهانه...
baran98890 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 246 آره بابا مطمئن ؟ فردا آزمون نمونه دارم 🙃 مقصود تویی کعبه و بتخانه بهانه...
nafaseshoonam عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 2429 مطمئن ؟ فردا آزمون نمونه دارم 🙃 نمیدونم من تجربی بودم ولی دوستام با این معدلا رفتن ادبیات بازم باید حفظیاتت خوب باشه ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶
marjanilaomid عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 1676 اگه برم میخونم که کنکور قبول بشم ، من معدلم ۱۹ و خورده ای بود برای ترم اولم ، حوصله نداشتم که دیگه ن ... الان میگی انگیزه نداری هدف ندازی گفتماگه میخای ک مثلا کنکور تراز خوب بیاری ک باید بخونی کلا هر رشته ای ولی علاقه داری بیا انسانی ب درساش دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است .......
baran98890 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 246 نمیدونم من تجربی بودم ولی دوستام با این معدلا رفتن ادبیات بازم باید حفظیاتت خوب باشه حفظیاتم بد نیست 🙃 مقصود تویی کعبه و بتخانه بهانه...
baran98890 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 246 الان میگی انگیزه نداری هدف ندازی گفتماگه میخای ک مثلا کنکور تراز خوب بیاری ک باید بخونی کلا هر رشته ... آخه علاقه ای ندارم ، اصلا نمیدونم باید چیکار کنم مقصود تویی کعبه و بتخانه بهانه...
nafaseshoonam عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 2429 حفظیاتم بد نیست 🙃 پس امیدب خدا ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶
marjanilaomid عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 1676 آخه علاقه ای ندارم ، اصلا نمیدونم باید چیکار کنم ببین واقعا برو دنبال علاقت الان جوونا همه افسرده ایم بخاطر چی ؟ چون ب کارمون ب زندگیمون علاقه نداریم من انسانی نمیخاستم برم درسم خوب بودا ولی رفتم دیگه پشیمون نیستم ولی علاقه اونطور نداشتم. برگردم میرم دنبال هنر دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است .......