2777
2789

تو نت زدم برای بیمارای سرطانی و ایناست کسی ازش استفاده کرده؟اگه یک ماه بخورم چه عوارضی داره؟🥲😭

به نظرتون بخورم برا افزایش وزن؟

قدم۱۷۷وزنم ۵۶

دیگه حساب کنید چقدر لاغرم قشنگ عین کارتون خوابا شدم😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یک هفته یه نصف قرص خوردم برا حساسیت بود فکر کنم دکتر گفت چاقتم میکنه عین معتادا صبح تا شب خواب بودم خیلی بد بود بعدا یه روز تو تلوزیون دیدم میگفتن اصلا نباید بخورید خیلی قرص بدیه🤦🏻‍♀️

واقعا؟

آره

من بیشتر از یکی دو هفته نتونستم تحملش کنم هرچی صبر کردم که شاید عادت کنم بهش نشد ، دیگا نخوردم

تا یک ماه بعدشم خوابم تنظیم نبود اینقد که تو اون یکی دو هفته خوابیده بودم😂

رفتم جواب نگرفتم دیگه اشکم دراومده بخدا همه تیکه میپرونن بهم😭

عزیزم من داروساز هستم. مجسترول یا افرادی که سرطان دارن یا افرادی که ایدز دارن و اشتهاآور قطع شده ازش استفاده میکنن.البته کاربردهای دیگه هم داره. اگه تو بیای استفاده کنی ازش بدون تجویز پزشک میتونه باعث یائسگی زود رس بشه و پریودتو قطع کنه.میتونه باعث شه بدنت لخته ایجاد شه و این باعث سکته شه.الان حتی اگه برا چاقی استفاده کنی این افزایش وزن اصلا قرار نیست اصولی و درست باشه مثلا چاقی شکم میده بهت.خلاصه اصلا اینو توصیه نمیکنم.به عنوان داروساز هم این دارو رو بدون نسخه به هیچ کس نمیدم

عزیزم من داروساز هستم. مجسترول یا افرادی که سرطان دارن یا افرادی که ایدز دارن و اشتهاآور قطع شده ازش ...

ای خدا😔چه بد

ممنونم که گفتید پس نمیگیرمش🥲

اگه براتون زحمتی نیست میشه بگید چه دارویی بخورم که اشتهامو زیاد کنه و چاق کننده باشه؟

استعداد چاقی رو دارم اما اشتها ندارم

دکتر تغذیه رفتم و چکاب هم دادم تیروئیدم سالمه قبلا بهم دکتر شربت راسیپ و پرافیل داد ولی تا یه مدت کم مثلا یه هفته اشتها آور بودن برام بعدش اثر نداشتن

کمخونی دارم فروفورت گاین دکتر برا سه دوره داده بهم.

خود سیپروهپتادین رو بگیرم؟قبلا قرصشو گرفته بودم ولی از ترس نخوردم اینبار دیگه زده به سرم