2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی ای که روتین برنامه دینی هم دارن لطفا تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 100 پست

تاپیک برای خیلی وقته اسی جان ولی خواستم کامنت بزارم

من بعد از نماز صبح دورکعت نماز شکر میخونم

بعضی وقتام اگه فرصت کنم دعای عهد

سعی میکنم پنجشنبه ها هم بهشت زهرا برم

آدم بهتره گاهی اوقات به خودش یادآوری کنه توی سفر ابدیش فقط عمل صالح هم مسیرشه به این دنیا دل نبنده همه چی اینجا امانته دستمون، آخرش باید واگذار کنیمو بریم

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین آرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

تاپیک برای خیلی وقته اسی جان ولی خواستم کامنت بزارممن بعد از نماز صبح دورکعت نماز شکر میخونمبعضی وقت ...

خیلی ممنون از نظر ارزشمندتون بانو😍💖

نماز شکر همون فقط حمد و سوره ی عادیه؟

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون از نظر ارزشمندتون بانو😍💖نماز شکر همون فقط حمد و سوره ی عادیه؟

عزیزدلمییی😍❤️

باورت میشه تاحالا از مرجع تقلید نپرسیدم و همون حمدو توحید رو میخونم مثل همون نماز صبح

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین آرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

قبول باشه خانوووم😍🤍

مرسیییی گلم همچنین رازونیاز شما

چقدددد حال خوب و انرژی مثبت😍 شکر برای حضورتون

مرسیییی گلم همچنین رازونیاز شماچقدددد حال خوب و انرژی مثبت😍 شکر برای حضورتون

من حقیقتش قبل کنکور خیلی خوب بودما

بعد کنکور یکم تنبل شدم برای مستحبات 

انشاءالله خدا توفیقشو بهم بده

من حقیقتش قبل کنکور خیلی خوب بودمابعد کنکور یکم تنبل شدم برای مستحبات انشاءالله خدا توفیقشو بهم بده

طوری نیست عزیزم خدا بخشندست بعضی وقتا ادم تنبل میشه کاهلی میکنه دقیقا همون وقتا خدا بیشتر صدامون میزنه یادمون میاره دلمون تنگ میشه یهو برای حتی یه خط نهج البلاغه.....

من یه ساله نمازخون شدم ازوقتی مدیتیشن میکنم تازه مسیر درستو پیدا کردم

انگار قبلا خواب بودم

طوری نیست عزیزم خدا بخشندست بعضی وقتا ادم تنبل میشه کاهلی میکنه دقیقا همون وقتا خدا بیشتر صدامون میز ...

چه توفیق خوبی نصیبتون شده

خواهش می کنم منو از دعای خیرتون بی نصیب نذارید و در صورت لطف و امکان دعا کنید ازین بلاتکلیفی خارج بشم 

شما الان بنده عزیز خدایی

چه توفیق خوبی نصیبتون شدهخواهش می کنم منو از دعای خیرتون بی نصیب نذارید و در صورت لطف و امکان دعا کن ...

چشم عزیزم خداکنه قابل باشم الهی همیشه حال دلت خوب باشه

توام برای من فراوون دعا کن

دعا از زبون دیگری زودتر به عرش میرسه توام برای من خیلی دعا کن اسی جان🥺🙏