2777
2789

سلام علیکم خواهری ها🌙🥰

عزیزان در طی روز چه برنامه دینی ای دارید به غیر از نماز های واجب 

چطور میشه به خدا نزدیک تر شد؟! چه ادعیه هایی خوبن؟

ممنون میشم از تجربیات ارزشمندتون بگید 💚🌹

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم

زیارت عاشورا 

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايتو در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟آنه !اكنون آمده ام تا دستهايت رابه پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم هر صبح زیارت عاشورا هدیه به امام زمان و هرشب زیارت آل یاسین خیلی ارامش بخشه و در طول روز ...

دقیقااا 

قبل کنکورم هر شب آل یاسین میخوندم عجیب حس خوب داشتم

الان که درسام تموم شده دوست دارم مجدد شروع کنم

زیارت عاشورا

سوره واقعه 

یک جز قرآن که در حال ختم هستم 

100 صلوات 100 سوره توحید 

ذکر یا جواد الائمه ادرکنی 

صبح هم برای همسرم آیه الکرسی 4 قل صدقه 

نماز حاجت دو و پنج شنبه

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

خیلی مذهبی که نیستم

ولی این اعمال رو سعی می کنم روزانه داشته باشم، شما هم لطفا بگید تا بقیه هم استفاده کنن

دعای عهد، زیارت عاشورا، دو رکعت نماز نافله به نیت امامان، شهدا و اموات، یک صفحه قرآن، آیت الکرسی و سه توحید به نیت سلامتی و ظهور آقا امام زمان، یک فاتحه به نیت یک شهید، یک فاتحه برای یکی از اموات که می شناسم، سلام برا ۱۴ معصوم به نیت اینکه جواب سلامم رو بدن

موقع انجام امورات منزل معوذتین و آیه الکرسی میزارم پخش بشه یا صلوات میفرستم یا سوره توحید میخونم (هدیه به امام زمان علیه السلام) ،هر وقت ساعت جفت میبینم که زیاد پیش میاد صلوات خاصه حضرت زهرا سلام الله علیها می‌فرستم و برای فرج دعا میکنم ،چند ساله مرتب ختم قرآن با توجه به معنی هفته ای یک جزء دارم و سعی میکنم تا جای امکان تو زندگیم به کار ببرم ،دعای عهد ،زیارت عاشورا و دعای یستشیر هم در صورت لیاقت میخونم

عزیزم برای ب خدا نزدیک شدن برنامه نمیخوادفقط باید انسان باشیمخدا ۱۲۴ هزار پیغمبر رو فقط برا همین فرس ...

عزیزززز دلی شماااا

ممنون از نظر شما خوشگلممم 

بله بله انسانیت مهم ترین اصله و البته جزوی از دیانت 

ولی چون دستم خالیه دوست دارم یه بخشی از زندگیم هم کار های دینی بکنم برای ذخیره آخرت😂😐